GAZİŞEHİR Süper Lig için sahada!

GAZİŞEHİR Süper Lig için sahada!

Tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica nezaretinde sezonu açtı. 2019-2020 sezonunun ilk çalışmasını kendi tesislerinde gerçekleştiren Gazişehir Gaziantep, 26 futbolcu ile sezona merhaba dedi.

2019-2020 fútbol sezonu için sahaya inen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Gazişehir tesislerinde ilk çalışmasını yapan Kırmızı-Siyahlı takımın teknik ekibi ve oyuncuları ilk kez görücüye çıktı. Gazişehir Gaziantep, sezona merhaba derken teknik direktör Sumudica nezaretinde çalışmalarına başladılar.
Gazişehir Gaziantep üç ayrı kamp gerçekleştirecek. İlk etap kamp çalışmaları kapsamında 12 Temmuz Cuma gününe kadar Gaziantep'te hazırlıklarını sürdürecek olan Gazişehir, 14 Temmuz Pazar günü ise Düzce Topuk Yaylası'nda ikinci etap kamp çalışmaları için toplanacak.
Yaklaşık 14 gün boyunca Bolu'da hazırlıklarını sürdürecek olan Gazişehir, 28 Temmuz Pazar gününe kadar hazırlıklarına bu şehirde devam edecek ve 30 Temmuz Salı günü ise 3. etap kamp çalışmaları için Afyon'da bir araya gelerek hazırlıklarına devam edecek.
Kırmızı-Siyahlı takım Afyon'daki son antrenmanını 6 Ağustos Salı günü gerçekleştirecek olup daha sonra ise Süper Lig hazırlıklarını Gaziantep'te sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri