TAŞKIN YILLARIN BİRİKİMİNİ MESLEKTAŞINA HİZMET OLARAK GÖTÜRÜYOR

TAŞKIN YILLARIN BİRİKİMİNİ MESLEKTAŞINA HİZMET OLARAK GÖTÜRÜYOR

SMMMO Aktif Grup Başkan Adayı Mehmet Taşkın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Adayı Ş. Mehmet Taşkın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Taşkın, "Ben değil biz olmak, Biz değil hepimiz olmak, tek yumruk, tek ses olmak için çıktığım bu yolda, tüm meslektaşlarımla kucaklaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak istiyorum" diyerek ziyaretlerde bulunuyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Taşkın, "Mesleğimiz adına daha güzel çalışmalar yapmak, mesleğimizin çıtasını yükseltmek ve meslektaşlarımızın haklarına sahip çıkmak için güçlü bir ekiple çalışmak zorundayız. Yılların verdiği tecrübeyi meslektaşlarım adına sahaya yansıtmak için elimden geleni yapacağım. Büyük bir umutla ve heyecanla çıktığım bu yolda siz değerli meslektaşlarımdan güç alıyorum. Geçmişte odamıza hizmet eden başkanlarımıza, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah onlardan bu bayrağı devralma onuruna layık olurum.

Mesleğimiz birçok sorunu çözüm bekliyor. Küreselleşen dünyaya ayak uydurabilmek, teknolojinin her gün geliştiği bir dönemde mesleki eğitimlerle kaliteyi yükseltme zorunluluğumuz artırarak uzmanlaşmamız şart! Tek başına başarıyı yakalamak mümkün değildir. Bu nedenle her zaman, hep birlikte diyorum ve beraberce arzuladığımız hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. Bunun içinde meslektaşlarımı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyorum. Odamızın 15 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda meslektaşlarımızın tercihini Aktif Grup adına kullanması bizi sevindirecektir. Yılların tecrübesini AKTİF Grup olarak odamıza yansıtmak, hissedilir bir hizmet anlayışıyla aktarmak bizlere onur verecektir" dedi.

Mesleğimizin saygınlığını ve etkinliğini arttırmak için yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz, taşıyacak çok yükümüz var diyerek, projelerini meslektaşlarıyla paylaşan Taşkın, gitmedik ofis, sıkmadık el bırakmayacağını belirterek meslektaşlarından Aktif Gruba destek olmalarını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri