SUMUDİCA UZATMAK İSTİYOR

Romanya basınına yaptığı açıklamalarla yine gündem olan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, yönetime mesaj yolladı. Kırmızı-Siyahlı takımla sezon sonunda sözleşleşmesinin bitecek olmasından dolayı harekete geçen Rumen teknik adam, “Gaziantep bana saygı duymuyor” diyerek yönetimin kendisiyle şimdiden masaya oturması gerektiğini ima etti.

Romanya takımlarından CFR Cluj takımının gündeminde olduğu ileri sürülen Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak istiyor. Kırmızı-Siyahlı takımın yöneticileri ise sessiz kalırken Rumen teknik adamın, her açıklamasıyla gündem yarattığı görülüyor.
YENİ SÖZLEŞME BEKLENTİSİ
Sezon sonunda Gaziantep Futbol Kulübü ile olan sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Marius Sumudica’nın yeni sözleşme beklentisi içerisinde olduğu görülüyor. Geçen yıl aynı yolu izleyerek, yönetimle masaya oturan ve bir yıllık sözleşme uzatan Rumen teknik adam, bu sezonda sözleşmesini uzatma beklentisine girdi.

5 AYLIK KONTRATIM KALDI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Marius Sumudica, Gaziantep ile 5 aylık anlaşması kaldığını anımsatarak, “Biliyorsunuz bu yıl kontratım sonlanıyor. Takımımla 5 aylık kontrat sürem kaldı. Ben Türkiye’yi seviyorum. Teknik direktörde başarılı olunca biliyorsunuz zaten. Her şey masada oturulur konuşulur” diye konuştu. Yönetime mesaj gönderen Rumen teknik adam, masaya oturmaları gerektiğini ima etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri