Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Gaziantep Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer yayımladığı mesajında "Milli Mücadelenin büyük komutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81'inci yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Çanakkale’de başlayan ve Kurtuluş Savaşında zirveye ulaşan askeri başarısıyla, tarih hafızasında ölümsüz bir yer edinmiş olan Gazi Mustafa Kemal, müttefik olmayan devletlerin dahi takdirini kazanmış büyük bir lider ve büyük bir devlet adamıdır.
Atatürk, sahip olduğu insani, siyasi ve askeri vasıflarıyla yalnızca Türkiye’nin değil, tüm dünyanın saygı duyduğu ve örnek aldığı bir liderdir. Ona duyulan sevgi ve minnetin en büyük ifadesi, kurmuş olduğu Cumhuriyeti koruyarak güçlendirmek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma azim ve kararlılığı ile yorulmadan çalışmakta saklıdır. Onun mimarı olduğu çağdaş Türkiye Cumhuriyeti devletini, birlik ve beraberlik içerisinde ileriye taşımak bizlerin en büyük vazifesidir. Bu düşüncelerle, İstiklal Savaşı'nın başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ebediyete intikalinin 81. yıl dönümününde Allah’tan rahmet diliyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri