GAZİŞEHİR'DE TRANSFER HAREKATI!

GAZİŞEHİR'DE TRANSFER HAREKATI!

Gazişehir Gaziantep Futbol takımı Süper Lig biletini kaparken bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-Siyahlıların gündeminde çok sayıda oyuncu yer alırken önümüzdeki hafta bu oyuncuların gelip gelmeyecekleri belli olmaya başlayacak.

Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde Hatay'ı devirip Süper Lig'e adını yazdıran Gazişehir, iddialı bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanıyor. Güneydoğu ekibi, ilk senesinde küme düşme sıkıntısı yaşamamak adına lig tecrübesi olan isimlere yönelecek.

KANA-MUSA-EMRAH GÜNDEMDE
Süper Lig'in yeni ekibinin transfer gündemindeki ilk oyuncular Çaykur Rizespor'dan Musa Çağıran, Erzurumspor'dan Emrah Başsan ve Kayserispor'dan Kana Bıyık.
Stoper Kana Bıyık'ın Kayserispor ile sözleşmesi bitti, Gazişehir Gaziantep hemen harekete geçti. Güneydoğu ekibi ayrıca Musa Çağıran ve Emrah Başsan için temaslara başladı.
Play-Off finalinde Hatay'ı devirip Süper Lig'e adını yazdıran Gazişehir, iddialı bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanıyor.

ÖMER BAYRAM SESLERİ
Fatih Terim'in gözden çıkardığı Ömer Bayram'a menajeri aracılığıyla 'Kendine takım bul' dendi. Ömer Bayram'a talip olan 2 takım resmi teklifi sundu. Bu takımlar Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep. Kırmızı-Siyahlıların Ömer için girişimlere başladığı gelen bilgiler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri