Gaziantep'ten Ayasofya Camii için anlamlı mesajlar

Ayasofya'nın ibadete açılmasının ardından camiide cuma namazı kılındı. Tarihi günde Ayasofya Camii için Gaziantep’ten birbirinden anlamlı mesajlar yayımlandı.

İŞTE YAPILAN O YORUMLAR

Adalet Bakanı Gül: Haydin Kurtuluşa #AyasofyaCamii
Vali Gül: Bu günleri gösteren yüce Allah’a hamdolsun... #AyasofyaCamii

Başkan Şahin: 86 yıllık hasret bugün son buluyor, çok şükür. Güneş #AyasofyaCamii’ni daha bir farklı, daha bir güzel aydınlatıyor bugün. Yüce Allah milletimize, ümmetimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik versin #HayırlıCumalar.

Milletvekili Uzer: "Ayasofya'nın ibadete açılıyor olması ülkemizin egemenlik hakkı kullanımından ibarettir.."

Milletvekili Erdoğan: Ayasofya'ya bilet alarak değil, abdest alarak girme vaktimiz gelmiştir. Elhamdülillah. Ne güzel bir Cuma dualarda buluşalım.

Milletvekili Bakbak: Tarihi bir gün yaşıyoruz...86 yıllık hasret sona eriyor. #AyasofyaiKebirCamiiSerifi’nde alınların secdeye gideceği, ellerin semaya açılacağı ilk Cuma’ya sayılı saatler kaldı.

Milletvekili Koçer: Allah’ın rahmeti bereketi ve mağfireti üzerinize olsun. Ayasofya cami açılışı hayırlara vesile olsun. Allah ülkemize ve milletimize güç kuvvet versin. Her türlü beladan ve afetten korusun esirgesin. Cumamız hayırlı ve mübarek olsun.

Milletvekili Şahin: 86 yıl aradan sonra Ayasofya’da ilk Cuma Namazı... Bahşeden Rabbime hamdolsun!

Milletvekili Kirazoğlu: Ayasofya... Rüzgârlar essin kubbende hürriyetin.Ta ezelden sen bizimsin,biz de senin... Camiler, varlığıyla bağımsızlığımızın göstergesi, minareleriyle tevhidin sembolü, ezanlarıyla şehadetin ifadesidir.Şimdi #AyasofyaCamii'nde kıyama durma vakti...

Milletvekili Yüksel: Cuma'nın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. ❞

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Zaman susar bazen...Tarihi yazacak kalem usul usul hareketlenmeye başlar. Zaman değişir, tarih değişir.. Ayasofya'nın zincirleri sökülüp atıldı. 86 yıllık hasretimiz son buldu. Rabbimize şükürler olsun.

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: #Ayasofya, ezanların artık bir kuş kadar özgür... Ya Rabbi, 1453 ruhuyla, Ayasofya'da kılınan ilk namaz edasıyla, secde ve dua edeceğiz. (dualarımızı kabul eyle) Hayırlı cumalar.

Nizip Belediye Başkanı Sarı: Bize bu günleri gösteren Allah'a hamdolsun. Zincirler kırıldı 86 yıllık hasret sona erdi Sen artık #ÖzgürsünAYASOFYA #AyasofyaCamii

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak: Lâ Galibe İllâllah #AyasofyaCamii #AyasofyadaİlkCuma #AyasofyaiKebirCamiiSerifi

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Konukoğlu: Fatih Sultan Mehmet Han'ın mukaddes emaneti, insanlığın ortak mirası #Ayasofya'ya kavuşturan Rabbime şükürler olsun. Ülkemize, insanlığa ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum.

GBC Başkanı Kurt:

GSO Başkanı Ünverdi: Fethin Fatih'i, Sultan Mehmet Han ve tüm şehitlerimize rahmetle, #AyasofyaCamii ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlı olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri