ŞANSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ!

ŞANSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ!

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, şampiyonluk hedeflerinin olduğunu belirterek;

Balıkesirspor deplasmanında bir çok net pozisyondan yararlanamadıklarını ve rakibin tek pozisyonla gol bulduğunu anımsatan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, "Şansızlık bir gün yakamızı bırakacak. Bu sezon bu şansızlığımızı kıracağız. Takımımızın hedefine ulaşacağına inanıyorum" dedi.

Süper Lig hedeflerinin devam ettiğini dile getiren Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, Play-Off'da final oynayacaklarını ve bu sezon hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Kenetlenme zamanı geldiğini dile getiren Başkan Konukoğlu, OLAY SPOR'dan Kenan Yücel ve Mustafa Teke ile sohbet ederek hedef belirledi.
BALIKESİR MAÇINDA ŞANSIZLIĞI GÖRDÜNÜZ
Gazişehir Gaziantep Başkanı Adil Konukoğlu, Balıkesirspor ile deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçta şansızlık yaşadıklarını ve bir çok net pozisyondan yararlanamadıklarını belirterek, "Buna rağmen sonuç iyi oldu. Son dakikada olsada gelen galibiyet bizleri rahatlattı. Bir türlü o şansızlığımızı kıramıyoruz. Futbol böyle bir şey. Rakip takımın tek pozisyonu var oda gol oldu. Ama, son dakikada attığımız golle üç puanı aldık" dedi.
HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLİYORUZ
Geçen yıl penaltılar sonrasında kaçırdıkları Süper Lige bu sezon çıkmak istediklerini dile getiren Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, "Geçen yılki şansızlığımızı bu sezon kırmak istiyoruz. İyi bir takıma sahibiz. Haftalardır iyi sonuç alan bir ekibimiz var. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bu sezon hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
KENETLENMEK GEREKİYOR
Ligde kalan 2 maç ve Play-Off maçlarında şehrin kenetlenmesi gerektiğini anımsatan Konukoğlu, "Gaziantep olarak Süper Ligi hak ediyoruz. El ele vererek kenetlenmemiz gerekiyor. Taraftarlarımıza kalan maçlarımızda büyük iş düşecek. Özellikle Play-Off maçlarında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri