HIRSIZLIK SUÇLULARINA GÖZ AÇTIRMIYORLAR

HIRSIZLIK SUÇLULARINA GÖZ AÇTIRMIYORLAR

OLAY 1: Şehitkamil Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Görevlilerince hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, farklı tarihlerde Göztepe mahallesi ve Gaziler mahallesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelisi olan ve çok sayıda suç kaydı bulunan M.B. isimli şüpheli şahıs ekiplerimizce yakalanarak gerekli yasal işlemlere başlanmıştır.
OLAY 2: Şehitkamil Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Görevlilerimizce, 31.12.2019 günü Seyrantepe mahallesinde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, hırsızlık olayının şüphelisi olan O.K. isimli şüpheli şahıs ekiplerimizce yakalanarak hakkında gerekli yasal işlemler işlemlere başlanmıştır.
OLAY 3: Şehitkamil Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Görevlilerimizce, 29.12.2019 günü Selimiye Mahallesinde meydana gelen bir ikametten televizyon çalınması olayı ile ilgili olarak yapmış oldukları çalışmalarda, hırsızlık olayını gerçekleştiren K.Y. isimli şüpheli şahıs ve çalıntı televizyonu satın alan E.I. isimli şahıs ekiplerimizce yakalanmış, hırsızlık eşyası televizyon ele geçirilmiş ve şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemlere başlanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri