İto Randevu Nedir?

İto Randevu Nedir?

İto, yani İstanbul Ticaret Odası İstanbul ilinde hizmet veren tüm gerçek ve tüzel kişilerin yaptığı ticari işlerin kayıt altına alındığı kurumdur. Bu kurumda işlerin yürümesi için mutlaka randevu alınması gereklidir. Ancak ito randevu işlemleri konusunda kişiler zorlanabiliyor. İto randevu alma ihtiyacı duyan kişiler bu randevuları kurumsal firmalar aracılığı ile de alabilirler.

Randevu işlemlerini kişilerin İstanbul Ticaret Odasının kendi adresi üzerinden yapması gereklidir. Kurumsal adres üzerinden yapılan bu işlemler o kadar da zor değildir. Kurumsal adrese giriş yapan kişiler ekranın sağ üst kısmında yer alan kısımdan gerekli randevu işlemini yapabilirler.

İto Randevu Sorgulama

İto randevu alacak kişiler işlemi tamamladıktan sonra mutlaka bu randevunun oluşturulup oluşturulmadığını kontrol etmesi gerekiyor. Kontrol için yine kişiler İstanbul Ticaret Odasının kurumsal adresine girmelidir ve buradan gerekli sorgulama için bilgileri yazmalıdır. Randevu sorgula kısmına tıklanarak gerekli sorgulama yapılabilir. Kişiler eğer randevuya gidemeyecek ise randevu iptali de yapılabilmektedir. Tüm bu işlemlerin detaylarını öğrenmek isterseniz https://www.okeanostercume.com.tr/ito-randevu/ sayfasından hizmet alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri