Yabancıların UYUM SORUNU!

Yabancıların UYUM SORUNU!

Teknik Direktörü yabancı, 11 futbolcunun 10'u yabancı olan Gazişehir Gaziantep'te ne oynanan futbol nede alınan sonuç kimseyi memnun etmedi. Teknik Direktör Marius Sumudica'nın ilk maçta böyle bir taktik ve kadroyla sahaya çıkması herkesi şaşırtırken yabancı oyuncuların performansı adeta saç baş yoldurdu.

Süper lig'de ilk maçına çıkan ve Fenerbahçe karşılaşmasından 5-0 gibi net bir mağlubiyetle sahadan ayrılan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, ilk maçında taraftarlarını hüsrana uğrattı. Yeni bir takım oluşturan Kırmızı-Siyahlılar bu takımla pek başarılı olamadı.
FENERBAHÇE MAÇI HÜSRAN OLDU
Lige hazırlanırken büyük umutlar ve beklentiler vaat eden Gazişehir Gaziantep, ilk maçında taraftarını hüsrana uğrattı. Fenerbahçe karşılaşmasında oynanan futbol kimseyi mutlu etmezken teknik direktör Sumudica ve öğrencileri sezonun ilk maçında sınıfta kaldılar.
İLK MAÇTA KARİZMA ÇİZİLDİ
Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyet bir yana, oynanan kötü futbol, Türk futbolunda konuşuldu. Süper Lig'in ilk haftası yorumlanırken ligin en kötü futbolunu oynayan takım Gazişehir olarak gündeme getirildi. Gazişehir Gaziantep'in oynadığı bu kötü futbol tartışma konusu olurken teknik heyetin ve yönetimin biran önce çözüm üretmesi bekleniyor.
YABANCILAR SINIFTA KALDI
Lig öncesinde yapılan transfer politikasıyla şaşkınlık yaratan Gazişehir Gaziantep'te Fenerbahçe karşısına 10 yabancı ile çıkmak ise hereksi şok etti. Tarihinde ilk kez böyle bir durumla karşılaşan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde yeni transferler sınıfta kaldı. Yabancı oyuncuların başarılı olamadığı bu maçta teknik direktör Sumudica'nın ise neden yabancılara şans tanıdığı merak edildi.
SUMUDİCA'DAN TAKTİK HATASI
Fenerbahçe ile oynanan ve 5-0 mağlubiyetle kapatılan maçta 3-5-2 taktiğini uygulayan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, yıllar önce uygulanan bu taktikle sahaya çıkında skorda kaçınılmaz oldu. Sumudica'nın yaptığı hatalar maçın kaybedilmesinde büyük rol oynarken ilk 20 dakikada maçta ipler koptu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri