DOMOTEX 2020

DOMOTEX 2020

Lider halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX, "ATMYSPHERE" ana temasıyla 10 - 13 Ocak 2020 tarihlerinde katılımcı ve ziyaretçilerini Hannover'de biraraya getirecek.

Lider halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX, "ATMYSPHERE" ana temasıyla 10 - 13 Ocak 2020 tarihlerinde katılımcı ve ziyaretçilerini Hannover'de biraraya getirecek. "Sağlık" mega trendinden esinlenen DOMOTEX 2020, sağlık, doğallık ve sürdürülebilirlik konularına odaklanacak. Gaziantep'teki fuarda Nisan ayında OFM'sde yapılacak.

Uluslararası halı ve zemin kaplama profesyonellerinin bir araya geldiği ve katılımcılara hem uluslararası müşterilerle buluşma, hem de potansiyel yeni müşteriler kazanma imkanı sağlayan DOMOTEX 2020, alanında dünyanın lider fuarı olmaya devam ediyor. 2019 yılında "Bağlantılı Bir Dünya için Yeni Tasarımlar" temasıyla büyük beğeni toplayan fuarın 2020 ana teması sağlık, doğallık ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunan zeminler ve zemin kaplamalarının tüm karakteristik özelliklerine ağırlık veren "ATMYSPHERE" olacak. Gelecek yıl tasarımda kurumsallığa da gönderme yapmaya hazırlanan DOMOTEX, 10 - 13 Ocak 2020 tarihleri arasında Hannover'de düzenlenecek.

"ATMYSPHERE"; sağlık, doğallık ve sürdürülebilirlik'¦

Sağlığı ön plana çıkaracak olan DOMOTEX 2020'de; toz partiküllerini tutan, termal yalıtım sağlayan, hipoalerjenik, ses yalıtımı olan ve doğal ahşap parkeler ilk defa görücüye çıkacak.

Önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da ana temanın mevcut mega trendden ilham alınarak belirlendiğini belirten Deutsche Messe'nin DOMOTEX Global Direktörü Sonia Wedell-Castellano şunları söyledi;

"Sağlık konusu toplumların öncelikleri arasında yer alıyor ve her geçen gün daha da önemli bir hale geliyor. Sağlık demek, yüksek yaşam kalitesi ve iyi yaşamak demek, bu anlayış yaşadığımız mekanlar ile ilgili yüksek beklentileri de beraberinde getiriyor. Halılar ve zemin kaplamaları, doğru malzeme ve tasarımla, sağlığımız açısından ve sağlığımızı destekleyen ev ve iş yerlerinin tasarımında önemli bir faktör. ATMYSPHERE'in tüm katılımcılarımız ve hedef ziyaretçi grupları için bu derece önemli olmasının nedeni budur."

"ATMYSPHERE" temasından ilham alan yenilikçi tasarımlar görücüye çıkacak

DOMOTEX 2020'deki "Framing Trends" sergisi, ATMYSPHERE ana temasından ilham alan iç mekan tasarımlarını sergileme konusunda üreticiler, sanatçılar ve öğrencilere benzersiz bir deneyim yaşatacak. Fuarda kurumsal mimari tasarım uygulamalarından ev ve hizmet sektörüne, fikir paylaşımından interaktif alanlara kadar birçok alanda yenilikçi ürünler sergilenecek. Sağlığı ön plana alan çalışmalarında sergileyeceği "Framing Trends" alanında ayrıca alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katılacağı konferans, panel ve etkinlikler de düzenlenecek.

Katılımcı firmaların "ATMYSPHERE" ana temasına yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Wedell-Castellano şunları söyledi: "Tüm katılımcılarımızın, 'Framing Trends' sergisinde yer almasalar bile bu sergiden ilham almalarını ve böylece sunumları ile ana temamız arasında anlamlı bir ilişki kurmalarını hedefliyoruz. Bu şekilde, ATMYSPHERE ruhu, tüm fuar salonlarında yaşatılarak dört günlük yoğun fuar programı boyunca oldukça ilgi çekici bir atmosfer yaratılmış olacak."

DOMOTEX Worldwide

DOMOTEX Mexico: 15 '“ 19 Ekim 2019 Mexico City, Meksika

Meksika'daki Yer Kaplama Çözümleri Alanında İlk Fuar

www.hfmexico.mx/Domotex

DOMOTEX HANNOVER: 10 '“ 13 Ocak 2020 Hannover, Almanya

Yer Kaplamalarının Merkezi

www.domotex.de

DOMOTEX USA: 5 '“ 7 Şubat 2020, Atlanta, Georgia, ABD

Yer Kaplamalarının Amerika'daki Merkezi

www.domotexusa.com

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR: 24 '“ 26Mart 2020, Şanghay, Çin Halk Cumhuriyeti,

Yer Kaplamalarının İş Merkezi

www.domotexasiachinafloor.com

DOMOTEX Turkey: Nisan 2020, Gaziantep, Türkiye

Halı ve Zemin Kaplamalarının Türkiye ve Orta Doğu'daki Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri