Gaziantep IFAB’ı bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündemdeki konularla ilgili çok net açıklamalar yapan Özdemir, her kulüp başkanının kendi camiasının istediği şeyi söylediğini ancak federasyon olarak kendilerinin ise kimseyi memnun edemediklerini ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Gaziantep Futbol Kulübü’nün Gençlerbirliği maçıyla ilgili itirazını gündeme alarak, açıklamalarda bulundu.
“Göztepe-Beşiktaş ve Gençlerbirliği-Gaziantep maçlarıyla ilgili yazılar IFAB’a yazıldı”
Gündemdeki konulardan Göztepe-Beşiktaş maçıyla ilgili siyah-beyazlı kulübün yaptığı başvurunun sorulması üzerine konuşan Özdemir, “Ahmet Nur Çebi, Kemal Erdoğan’la birlikte bizi ziyaret etti. 7-8 yönetim kurulu üyesiyle birlikte gündemi konuştuk. TFF’nin bir çalışma sistemi var. Genel sekreter bunu niye cevapladı diyorlar. Bizim çalışma statümüz bu. İtiraz edebilirler. Bunu kendilerine anlattık ve anlayışla karşıladılar. Göztepe-Beşiktaş maçıyla ilgili müracaatları var. Bu bizim işimiz değil. Gelen müracaatı MHK değerlendirecektir ve şu anda değerlendiriliyor. 2 tane müracaat var. Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Gaziantep FK maçı da var. IFAB’a bu konularla ilgili gerekli yazılar yazıldı. Bir karar verecekler ve bu kararı kamuoyuna açıklayacağız. Süreç devam ediyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri