Kayode'nin cezası onandı

Kayode'nin cezası onandı

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı futbolcu Elneny'nin ve Kayode'nin aldığı 3 maçlık men cezasını onadı.

TFF Tahkim Kurulu kararları açıklandı. Beşiktaş'ın Mısırlı futbolcusu Mohamed Elneny'nin Gazişehir Gaziantep maçı sonrasında aldığı 3 maçlık men cezasının onandığı duyuruldu. Elneny'nin yanı sıra Gazişehir Gaziantep'te ise Kayode'nin aldığı 3 maçlık men cezası onandı. TFF Tahkim Kurulu kararları şu şekilde:
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği'nin futbolcusu Olarenwaju Ayobami Kayode ile ilgili PFDK'nın 19.09.2019 tarih ve E.2019-2020/88 K.2019-2020/123 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün futbolcusu Olarenwaju Ayobami Kayode'nin rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına,oybirliği ile onanmasına karar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri