Vatandaşlar Gaziantep Yardım Vakfına Akın etti

Vatandaşlar Gaziantep Yardım Vakfına Akın etti

Vatandaşlara kurban bayramında büyük kolaylıklar sağlayan Gaziantep Yardım Vakfı kurban bayramın ilk gününde sabanın erken saatlerinde hayırseverlerin akınına uğradı. Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ömer Cıncıkcı, çeyrek asırdır verilen hizmetin vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandığını ifade ederek hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Cıncıkcı Kurban Bayramını da kutlayarak ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diledi.

Çeyrek asırdan bu yana dil, din, ırk ayrımı yapmadan yoksul vatandaşların yardımına koşan Gaziantep Yardım Vakfı, Kurban Bayramının birinci günü hayırsever vatandaşların akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinde Gaziantep Yardım Vakfı hizmet binasına gelen vatandaşlar kurban kesimi için kendilerine sunulan büyük kolaylıklardan yararlandı. Gaziantep Yardım Vakıf bahçesinde kurbanlarını seçen yardım severler daha sonra hijyenik alanda uzman kasaplara kestirdikleri kurbanın etlerinden bir bölümünü fakir vatandaşlara dağıtılmak üzere bağışlarken bir bölümünü de eşle dostla paylaşmak için aldı.

Verilen Hizmetler Vatandaşa Büyük Kolaylık Sağlıyor

Hayırsever vatandaşların sabahın erken saatlerinde vakfa akın ettiğini ifade eden Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ömer Cıncıkcı, vakfın modern kesim alanında her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlanarak kurban kesimlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşların işlerini kolaylaştırdıklarını vurgulayan Başkan Ömer Cıncıkcı, "Büyükşehirlerde bayram öncesi kurbanlık almak, bir kaç gün muhafaza etmek, taşımak, bayram günü de kestirmek her zaman kolay olmamaktadır. Vatandaşlarımızın hiçbir zahmete katlanmadan, huzur ve güven içerisinde kurban ibadetlerini yerine getirmelerine aracılık ederken vakfımız tarafından rutin olarak gıda yardımı yapılan ailelere dağıtılmak üzere kurban bağışlarını da kabul ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri