SUMUDİCA NE YAPIYOR?

SUMUDİCA NE YAPIYOR?

Yeni sezonda Süper Lig'de mücdele edecek olan Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Marius Sumudica, verdiği kararlarla şaşırtıyor. Geçen yılın şampiyon kadrosundan tam 16 kişi giderken son yolculara Mücahit Albayrak, Prince Segbefia, Kerim Avcı, Igor ve Poepon'unda eklenmesi herkesi şok etti. Gazişehir Gaziantep şu ana kadar 7 transfer gerçekleştirirken 10'a yakın daha oyuncu alması bekleniyor.

Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör Marius Sumudica'nın raporu doğrultusunda 5 isim 3. etap kamp kadrosunda yer almadı. Gazişehir'de Mücahit Albayrak, Prince Segbefia, Kerim Avcı, Igor ve Poepon'e kulüp bulmaları söylendi.

ŞAMPİYON KADRO DARMADAĞIN
Gazişehir Gaziantep'te yeni teknik direktör Marius Sumudica, geçen yılın şampiyon kadrosunu dağıttı. Şu ana kadar 16 futbolcu ile yollar ayrılırken son gidenler Poepon, İgor, Segbefia, Mücahit ve Kerim Avcı'nın gidişi taraftarları şok etti. Gazişehir Gaziantep'ten şu ana kadar gönderilen isimler; Nihat Şahin, Oğulcan Çağlayan, Ahmet Kesim, Yalçın Kılınç, Seifeddin Chabbı, Moussa Sow, Erhan Çelenk, Mücahit Albayrak, İgor Da Silva, Rydell Poepon, Kerim Avcı, Prince Segbefia, Cihat Çelik, Rıdvan Şimşek gönderilirken geçen yılın kadrosundan kalan isimler ise; Mehmet Erdem, Gökhan Alsan, Kubilay Aktaş, Oğuz Ceylan, Günay Güvenç, Junior Jefferson ve Kenan Özer.

YENİ BİR EKİP OLUŞUYOR
Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep'te yeni bir kadro oluşuyor. Teknik Direktör Marius Sumudica, ilk göreve geldiğinde "Bu lig farklı bir lig yeni bir ekip oluşturmamız lazım" diyerek transfer sinyali vermişti. Şu ana kadar resmi olarak 7 transfer gerçekleştiren Gazişehir Gaziantep, 10'a yakın daha transfer yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri