En Romantik Balayı Durakları

En Romantik Balayı Durakları

Uzun uğraşlar sonucunda planlanan bir düğünün ardından güzel bir balayı her çiftin hakkı. Yurt dışında veya yurt içinde nerede olursa olsun eşinizle çıkacağınız bu özel tatili daha da özel hale getirebilirsiniz. Balayı için özel olarak hazırlanmış oteller, deniz ve havuzun birleştiği muhteşem manzaralara karşı konumlandırılmış villalar, karavanla çıkılan uçsuz bucaksız, nereye gideceğinizi bilmediğiniz yollar… Sadece eşiniz ve sizin zevkinize göre gerçekleştirebileceğiniz balayınız için popüler bazı durakları sizler için derledik.

Avrupa’nın Gözdesi: Roma

Aşk tazelemenin, en güzel balayının adresi şüphesiz Aşk Çeşmesini de içerisinde bulunduran Roma’dır. Eşsiz mimarisinden arnavut kaldırımlı dar sokaklarına Roma baştan aşağı bir romantizm şehri. Unutulmaz bir balayı için Roma’yı tercih edebilir, eğlence ve romantizmi bir arada yaşayabilirsiniz. Görsel sanatların da merkezi olan Roma’nın küçük, şirin kafelerinde romantik bir akşam yemeği yiyebilir, eşsiz Roma manzarasının keyfini eşinizle beraber çıkarabilirsiniz.

Türkiye’nin Cenneti: Muğla

Muğla, içerisinde bulundurduğu yüzlerce otel, pansiyon, kiralık villa ve daha pek çok konaklama seçeneği ile tüm balayı çiftlerine hitap ediyor. Bodrum’da gece kulüplerinde çılgın bir balayı geçirebilir veya Fethiye’de kiraladığınız şehir merkezinden uzak, korunaklı havuzlu, muhteşem manzaralı kiralık balayı villanızda sessiz ve sakin bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Muğla’da kiralayabileceğiniz villa seçeneklerine İslami Tatil Villaları ile ulaşabilir, dilediğiniz muhafazakar balayı villası için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Balon Manzarasına Karşı Romantizm: Kapadokya

Kapadokya yalnızca yerli turistlerin değil yabancı turistlerin de balayı gibi özel günler için tercih ettikleri bir lokasyon. Kendine has dekore edilmiş taştan otelleri, başka yerde bulamayacağınız eşsiz balon manzarası ile Kapadokya’nın eşi benzeri yok. Kışın yapılabilecek balayı önerilerinde ilk sırayı alan Kapadokya’yı üzeri bir de kar ile kaplandığında görün. Eşiniz ve size romantik bir balayı yaşatacak olan Kapadokya’yı yaz kış demeden her sezonda tercih edebilir, Kapadokya’nın otantik havası eşliğinde muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz.

Sıradışı Bir Deneyim: Küba

Balayı için sıradışı bir tercih olacak olan Küba’nın yalnızca sokakları değil halkı da bir o kadar renkli. Kilometrelerce uzakta, daha önce gitmediğiniz bir yeri eşinizle beraber balayında keşfetmek kadar keyiflisi yok. Balayınıza başka bir boyut katacak olan Küba’yı balayı tatiliniz için tercih edebilir, Küba’nın birbirinden güzel kumsallarında hayatınız boyunca unutamayacağınız bir balayı geçirebilirsiniz. Eğer tercihiniz Küba olacaksa Küba’nın yerel lezzetlerini deneyimlemeyi de unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri