Vali Gül'den Araç uyarısı!

Vali Gül'den Araç uyarısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, kamuya ait araç ve gereçlerin şahsi işler için kullanılmaması gerektiğini dile getirdi. Bu konuda uyarılarda bulunan Vali Gül, kurum amirlerinin bizzat bu araç ve gereçleri denetlemesi gerektiğini vurguladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, kamuya ait araç ve gereçlerin şahsi işler için kullanılmaması gerektiğini dile getirdi. Bu konuda uyarılarda bulunan Vali Gül, kurum amirlerinin bizzat bu araç ve gereçleri denetlemesi gerektiğini vurguladı.

Gaziantep 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Davut Gül'ün Başkanlığında yapıldı. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya bölge ve il kurum müdürleri katıldı.

GAZİANTEP'TE DEVAM EDEN PROJE SAYISI: 528

2019'da Gaziantep'te devam eden 528 proje olduğunu belirten Vali Davut Gül, bu projelerin toplam değerinin 11.835.000.000 TL olduğunu ifade etti. Yatırımların devam edeceğini ve yatırımların takipçisi olacağını kaydeden Vali Gül, projeler konusunda zaman zaman aksaklıklar yaşansa da Gaziantep'in öncelikli olan projelerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

KAMUYA AİT ARAÇLAR ŞAHSİ İŞLER İÇİN KULLANILMAMALI

Kamuya ait araç ve gereçlerin mesai saatleri dışında kullanılmaması gerektiğine dikkat çeken Vali Gül, bu hususta denetimlerin bizzat kurum amirleri tarafından yapılması gerektiğini vurguladı. Hiç kimsenin devletin şahsi araçlarını kendi özel işleri için kullanamayacağını dile getiren Vali Gül, bu konuda kurum müdürlerinin gerekli adımları atması gerektiğini belirtti.

VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETLERİ GİDERİLMELİ

Açık Kapı projesiyle vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözümler üretmeye çalıştıklarını kaydeden Vali Gül, "Randevu talebinde bulunan vatandaşlara uygun zamanda randevu verilmeli, vatandaşlarının sorunlarını hızlı çözümler üretilmeli ki mağduriyetler giderilsin, 2 ay sonra verilen randevudan çözüm çıkmaz. Bu konuda kurum müdürleri üzerimizden yükü almalı, kendilerine müracaat eden vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeleri gerekiyor, eğer kurum müdürleri bu görevini yerine getirmezse bu sorunlar zaten en son merci olarak bizlere geliyor. Bizler gerekli adımları atarız" dedi.

Memurların çalışma saatlerine dikkat etmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Gül, "Saat 8 dediniz mi memurlar görevlerinin başında olmalı, saatler sürekli 15 dakika gibi vakitlerle sarkmamalı, vatandaşlar belirtilen mesai saatleri içinde işlerini halledebilmeli"

GAZİANTEPLİLERE ÇAĞRI

Kızılay'la yapılan protokole de değinen Vali Gül, Gaziantepli hayırseverlere Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na bağış yapmaları çağrısında bulundu. Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldığını ifade eden Vali Gül, "Gazianteplilere seslenerek "Bu kampanya ile amacımız, ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramı'nda değil tüm yıl içerisinde 800 gramlık konserveler şeklinde kavurma dağıtımı yapmaktır. Dağıtımın yıl boyunca yapılması ihtiyaç sahipleri için çok daha faydalı olacaktır."

OKUL İSİMLERİ SATIŞA ÇIKMADI

Okul isimlerinin satışa çıkarıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Vali Gül, 80 okulun ihale yoluyla satışa çıkarılmamasının mümkün olmadığının, okullara yapılacak isimlendirmede prosedürlerin belli olduğu, bu çerçevede isimlerin konulduğuna dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri