Semih Özsoy istifa etti

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan sonra en yetkili isim olan Gaziantepli Semih Özsoy, istifa etti. Fenerbahçe'den ayrılan Semih Özsoy'un istifasını Fenerbahçe Kulübü duyurdu.

Sarı - lacivertli kulüpte başkan vekili Semih Özoy, istifa etti. Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamayla bu istifayı duyurdu. Peki Fenerbahçe'de Semih Özsoy neden istifa etti? İşte Fenerbahçe'nin Özsoy açıklaması...
Fenerbahçe, Semih Özsoy'un görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde oldu:
Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Semih Özsoy’un yönetim kurulumuzdan istifa ettiğine dair dilekçesi tarafımıza ulaşmıştır.

Bu dilekçeye istinaden Yönetim Kurulumuzca alınan karar doğrultusunda Sayın Semih Özsoy’un istifası kabul edilmiştir.

Başkan Vekilliği görevini sürdürdüğü iki yılı aşkın bu sürede göstermiş olduğu özverili çalışmaları, kulübümüze yapmış olduğu değerli katkılar ve verdiği emekleri için kendisine teşekkür eder, kararın hayırlı olmasını dileriz.
Beklenen bir gelişmeydi
Fenerbahçe'de Başkanvekili Semih Özsoy'un ayrılığı bir süredir beklenen bir gelişmeydi. Geçen sezon aktif olarak rol alan Başkan Koç'un en güvendiği isimlerin başında gelen Özsoy futboldaki yeni yapılanmada geri planda kaldı. Futbol şubesinin başına Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş bir süre önce getirilirken Özsoy basketbol şubesi ile ilgileniyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri