Hayırlı Mağlubiyet'¦!

Hayırlı Mağlubiyet'¦!

Bence özellikle Gençlerbirliği mağlubiyeti her açıdan iyi oldu.

Neden derseniz ;

Bir kere takımın özellikle savunma aksiyonlarında ne kadar alternatifsiz olduğu ortaya çıktı.

Ahmet ve Yalçın olmadığında takımın savunmasının tenekeden olduğu görüldü. Yerlerine görev yapan Kubilay, Bahadır ve diğerlerinin bırakın onları aratmayı kadroda bile olmaları zor ve hatta zul.

Mehmet Erdem'in olmadığı Adanaspor maçında Sami Can, diğer maçlarda kim oynarsa onun bırakın yarısını çeyreği bile olamadılar.

Yabancılar ise geriye filmi sarın.

İgor, Chabi, Balagoun'dan hiç verim alamadık. Jeferson ve Segbefia'dan biraz, Popeon içinse halen umudumuzu kesmedik. Tek bizi şaşırtmayan ilk haftalardaki sallantı ve hayal kırıklığının ötesinde Del Walle oldu. Attı, attırdı, tabelayı hep değiştirdi.

Ama tek yabancı ile bu süper lig hikayesi yeter mi ?

Genç futbolcular yani kadro içindekiler, Sami Can, Yusuf Türk, Mahmut Bilir, Ali Aytemur, Bahadır Çiloğlu, Cihat Çelik, Aygun Duman, Hamza, Ali yani 9 isimden hiç katkı gelmemiş kadroda olmalarına rağmen.

Yükün tümü Günay'a, Rıdvan'a, Erdem'e, Ahmet'e, Yalçın'a, Gökhan'a, Del Walle'ye kalmış.

Onun için devre arası bana göre ilaç gibi geldi. Hem yorulan kadronun fizik ve mental olarak toparlanması, hemde bu şampiyonluk yolunda kadroda olmaması gerekenlerin temizliği açısından.

Yani hala anlamıyorum, bu takımdan stoperler Sinan ve İsmail nasıl gönderilir, bu takımdan Özgürcan nasıl gönderilir, kaleci Adam nasıl gönderilir.

Neyse dün geçti, bugün var, yarın şüpheli.

Onun için şansımız bu ligin en tecrübeli ve şampiyonluklara abone hoca bizde, onun reçetesi yönetime ve başkana gidiyor.

Bende panikte yok, karamsarlıkta.

Çünkü bu takım geçen sezon ligin ilk yarısını sadece 20 puanla bitirmişti şimdi ise 28 + 3 puan ile ilk yarıyı bitirecek.

Onun için mücadeleye ve planlamaya devam.

Çünkü ; Ok ancak geri çekilerek atılır. Balıkesirspor ve Gençlerbirliği maçında olduğu gibi . Hayat sizi zorluklarla geri çekiyorsa. Sizi daha büyük bir şeye yani süper lige fırlatacağı içindir. Onun için siz nişan almaya ve süper lig için savaşmaya devam edin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri