Adis Jahovic TAMAM GİBİ..!

Yeni Malatyaspor’da mutsuz olduğu gerekçesiyle ayrılan Adis Jahovic, Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaşma sağladı. Teknik Direktör Sumudica’nın isteği üzerine anlaşılan Adis Jahovic’in bugün resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Şu ana kadar dış transferde kimeyle anlaşamayan Gaziantep FK yönetimi, Adis Jahovic ile söz kesti.

Gaziantep FK’da son dakika transfer gelişmesi yaşandı.Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Ligin bir başka ekibi Yeni Malatyaspor’dan Adis Jahovic ile anlaşma sağladı. Teknik direktör Marius Sumudica'nın raporu doğrultusunda golcü arayışını sürdüren Gaziantep FK’da, Fenerbahçe maçı sonrasında sıcak gelişme yaşandı. Apar topar transfere yönelen Gaziantep yönetimi, Malatyaspor’dan Adis Jahovic ile anlaştı.
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Btc Turk Yeni Malatyaspor'da mutsuz olan ve yönetime ayrılmak istediğini bildiren golcü futbolcu Adis Jahovic ile görüşme gerçekleştirdi.
Adis, Gaziantep transferini sıcak bakarken aradaki sorunun bonservis ücreti olduğu öğrenildi.
Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jahovic bu sezon forma giydiği 23 maçta 14 gol ve 1 asist ile oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri