İçerik Yazarları ile Alıcıları Buluşturan İcerik.net 20.000 Üyeye Ulaştı! (Founder Eren ŞENGÜL – Koray BERKİLER)

İçerik Yazarları ile Alıcıları Buluşturan İcerik.net 20.000 Üyeye Ulaştı! (Founder Eren ŞENGÜL – Koray BERKİLER)

Makale yazarak para kazanmak isteyen ve web sitesine içerik hazırlatmak isteyen kişilerin en güvenilir buluşma noktası İcerik.net olarak karşımıza çıkmaktadır. Her iki taraf için de içerik ajansı olarak hizmet veren İcerik.net hakkında oldukça fazla sorular sorulmaktadır. Bu soruların başında ise alıcılar için içerik alma yolları, satıcı için gelir elde edilebilecek yöntemler ve ödeme güvenliği gelmektedir. Sizler için İcerik.net hakkındaki bu sorulara detaylı cevaplar hazırladık.

İcerik.net sistemi alıcı ve satıcı için bir arabulucu olarak görev yapmaktadır. Bu kapsamda, sistem editörleri hem siparişleri hem de hazırlanan içerikleri oldukça titiz bir şekilde kontrol etmektedir.

İcerik.net Üzerinden İçerik Alma Yolları Nelerdir?

İcerik.net sistemi üzerinde alıcının isteği doğrultusunda başvurulabilecek alternatif sipariş yöntemleri bulunmaktadır. Bu bağlamda, içerik ihtiyacı bulunan alıcılar aşağıdaki seçeneklerden herhangi biri ile alım yapabilmektedir.

· İsteğe ve ihtiyaca uygun bir şekilde makale siparişi formu doldurmak.

· Daha önce, farklı seviyelerde yazılmış olan hazır makale satın almak.

İcerik.net ile Gelir Elde Edilebilecek Yollar Nelerdir?

İcerik.net alıcıları için sağlanan alternatif alım yolları ile bağlantılı olarak yazarlara da farklı gelir kapıları açılmaktadır. Bu bağlamda, İcerik.net yazarları önceden hazırladıkları profilleri sayesinde özel iş teklifleri alabilmektedir. Bu teklifleri sahibine ileten yazarların, ilgileri kapsamında hazır makale oluşturma şansı da bulunmaktadır. Bu noktada özel siparişler ile hazır makaleler için ödenen fiyatlar bir miktar değişiklik göstermektedir.

Alıcı ve Satıcının Ödeme Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

İcerik.net servisi “Güvenli Aracılık Sistemi” prensibiyle hareket etmektedir. Bu bağlamda hem alıcının hem de satıcının maddi hakları koruma altına alınmaktadır. Güvenli aracılık sistemine göre sipariş edilen makale ücretleri alıcıdan alındıktan sonra bir havuza atılmaktadır. Bu sipariş alıcıya teslim edilip, onaylandıktan sonra ise ilgili tutar yazar hesabına aktarılmaktadır. Alıcının belli bir süre, makale ile ilgili işlem yapmadığı durumda ise bakiye yazar hesabına otomatik olarak aktarılmaktadır.

İcerik.net Yazarları Bakiyelerini Ne Zaman Alabilir?

İcerik.net yazarları, hesaplarındaki bakiyeyi çekme konusunda oldukça avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Bu bağlamda, yazar hesabına aktarılan sipariş tutarları ertesin gün banka hesabına aktarılmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri