Sevdiği kızı kaçırdı canından oldu: 15 bıçak darbesiyle öldürüldü

Sevdiği kızı kaçırdı canından oldu: 15 bıçak darbesiyle öldürüldü

"Gaziantep'te kız kaçırma nedeniyle yine kan aktı. Suriyeli 22 yaşındaki Muhammet Hideyro kaçırdığı kızın ailesi tarafından barışma bahanesiyle çağrılıp 15 bıçak bıçak darbesiyle hunharca öldürüldü. "

Gaziantep' te, yaşayan Suriye uyruklu Muhammed Hıdeyro ( 22) kaçırdığı sevgilisinin yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, Şehitkamil İlçesine bağlı Umut mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammed Hıdeyro bir süredir görüştüğü Raviye Abdulhamit'i 20 gün önce kaçırdı.
Raviye'nin ailesi, anlaşmak istediklerini söyleyerek çifti buluşmak üzere çağırdı. Muhammed Hıdeyro dün gece saatlerinde sevgilisinin ailesinin bulunduğu yere geldi. Evde bir süre konuşan Muhammed ve sevgilisinin yakıları daha sonra dışarı çıktı. Boş arazide tartışmaya başlayan grup, bir süre sonra kavga etmeye başladı. Muhammed Hıdeyro kavga sırasında kim tarafından kullanıldığı belirlenemeyen bıçak darbeleri sonucu kanlar içinde yere yığıldı.
Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Muhammed'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Muhammed Hıdeyro'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri