Şireci’nin bakıcısının aşk intiharı! Bakın intihar sebebi ne çıktı?

Şireci’nin bakıcısının aşk intiharı! Bakın intihar sebebi ne çıktı?

Türkiye ve Gaziantep ekonomisine büyük katkıları bulunan ve yaklaşık yanında 3 bin kişinin çalıştığı Şireci Tekstil’in sahibi Ahmet Şireci’nin dün Çamlıbel Villalarındaki evinde bir intihar olayı gerçekleştiği belirtildi.
ANTALYA’DAN GAZİANTEP’E NE ZAMAN GELDİ?
Antalya’da bakıcı şirketleri tarafından Gaziantep’e 8 gün önce gelen Nepal uyruklu 22 yaşındaki Muna Rai, Şireci Ailesi’nin yazlıkta olduğu ve yaklaşık 1 aydan beri şehir dışında olan Ahmet Şireci’nin evinde, görevliler işe başlattı.
GAZİANTEP’E GELELİ 8 GÜN OLDU!
Nepallı bakıcı Muna Rai, 8 günden bu yana Şireci’nin evinde bakıcılık yaparken, sevgilisi Xoro Kanxo ile sürekli sosyal medyasında aşk ve ölüm üzerine yoğun paylaşımlar yaptığı öğrenildi.
AŞK İNTİHARI
8 gün Önce Gaziantep’teki Ahmet Şireci’nin evinde bakıcılığa başladıktan sonra sevgilisi Xoro Kanxo, kendisine red cevaplar vermesi üzerine bunalıma girdiği iddia edildi. Bunun üzerine bir türlü bunalımdan çıkamayan 22 yaşındaki Muna Rai, sosyal medyasından bir mesaj yayınlayarak, tavana kendisi asarak intihar etti.
NE ŞİRECİ TANIYOR, NEDE AİLESİ!
İşadamı Ahmet Şireci, sürekli şehir dışında bulunduğu için ve aynı zamanda aileside şehir dışındaki yazlıkta kalması nedeniyle Muna Rai’yi işe kendilerinin almadıklarını, Antalya’daki bir bakıcı şirketi tarafından kendilerine gönderildiği ve Şireci Ailesi’nin Gaziantep’teki yetkililerinden birisinin işe başlattığı belirtildi.

İŞTE MUNA RAİ'NİN XORO KANXO ile yaşadığı aşk acısı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri