Teşekkürler Adil başkan, Hoşgeldin Büyükekşi!

Teşekkürler Adil başkan, Hoşgeldin Büyükekşi!

Konukoğlu demek şampiyonluk demek'¦ Kendi işlerinde zirvede olan ve Gaziantep'in sporda şampiyonluğa ulaşmasını sağlayan aile Konukoğlu ailesi'¦ Yıllar önce merhum Saip Konukoğlu ile şampiyonluk yaşayan bu şehir, 90'lı yılların başında Abdülkadir Konukoğlu ile Süper Lige yükselmişti'¦ O günden bugüne 27 yıl boyunca Süper Lig'de boy gösteren Gaziantep, son 5 yıl içerisinde futbolda adeta kara günler geçirdi. Üst üste küme düşmeler yaşandı.
Ve imda da yine Konukoğlu yetişti. Parasıyla, sağlığıyla ve karizmasıyla bu yola baş koydu Adil Konukoğlu. Bursa'da yaşadığı stresi, Ankara ve İstanbul'da şampiyonluk maçlarındaki durumunu görünce hiçbir başarı tesadüf değil dedim. Adil başkanın hırsı, azmi ve istekli oluşu takıma yansıdı. Adil Konukoğlu günvencesini arkasında hisseden teknik heyet ve futbolcular Gaziantep'i yeniden Süper lige taşıdı. Bugün eğer bu şehir Süper Lig'de ise, Adil Konukoğlu'nun ve Konukoğlu ailesinin katkısı çok büyüktür. O nedenle, emeğine, yüreğine sağlık Adil başkan..
Gönül isterdi ki; Adil Konukoğlu bu takımın başında yoluna devam etsin. Çünkü, yıllarca bu şehir "Gaziantep'in başına Gaziantepli gelsin" diye tezahürat yaptı. Konukoğlu'nun gelmesiyle futbolu, takımını benimsedi taraftarlar. Adil Konukoğlu ile bir bütün oldu şehir. 20 yıl boyunca stada getiremediğimiz Adil başkan, taraftarla el ele vererek adeta yeniden kenetlendi. Taraftar kendisini bağrına bastı. Ve sonu güzel oldu. ŞAMPİYONLUK'¦.
Gaziantepspor'dan Süper Lig bayrağını devralan Gazişehir, bugün Gaziantep'i yeniden Süper Lig şehri haline getirdi. Adil başkanın gayretleriyle bu hedefe ulaşıldı. Haa, Konukoğlu ailesi verdiği sözü yerine getirdi. Adil bey, taraftara verdiği sözü tuttu. Ve Gaziantep'i şampiyon yaptılar. Yani kafalardaki algı gerçekleşti. Zaten, Konukoğlu ailesi dışında da kimse Süper Lig kapısını aralayamazdı. Çünkü, yıllarca boşa harcanan paralar ve yapılan transferleri hep birlikte gördük. Bir türlü olmadı'¦
Ve'¦ Beklenen gün geldi ve Adil Konukoğlu görevi Büyükekşi'ye devrediyor. Tabi kendisi işin içinde olacak ama, bir yıl boyunca yetkili Mehmet Büyükekşi olacak. Gönül isterdi ki; devam etmesi ama onunda kendine göre işleri ve hedefleri vardır. Yolun açık olsun büyük başkan'¦
Ve gelelim yeni başkana. Haftalar önce duyurduk. Gazişehir'in başına TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi geliyor diye. Tüm spor kamuoyu bizden öğrendi ve şimdi gerçekleşme zamanı. Mehmet Büyükekşi, aslen Gaziantepli ama, yıllardır İstanbul'da. Güzel işlerin altına imza attı, TİM ve THY'de önemli görevleri oldu. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladı. Bilgi ve birikimini bundan böyle Gaziantep için harcayacak. Isınmı turları tamam, şimdi bayrağı devralma zamanı. Ve sayın Adil Konukoğlu'ndan başarılı bir kulüp devralacak. Ve bu bayrağı daha iyi yerlere çıkarmak için çalışacak. Onun için, el ele verme zamanı. Kenetlenme zamanı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri