ENDİŞEYE GEREK YOK!

ENDİŞEYE GEREK YOK!

Balıkesirspor yenilgisinden sonra, taraftarlara teşekkür edip "Kusura bakmayın" diyen Adil Konukoğlu, yüreklere su serpti;

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Balıkesirspor Baltok'a 2-0 yenilen Gazişehir Gaziantep'in kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu mağlubiyeti Gençlerbirliği maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Tam 7 maç sonra mağlubiyet alan Gazişehir Gaziantep'te gözler Gençlerbirliği maçına çevrilirken Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ise, herkesin rahat olmasını ve endişe duymamasını istedi.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Balıkesirspor Baltok'a 2-0 yenilen Gazişehir Gaziantep'in kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu mağlubiyeti Gençlerbirliğimaçında telafi etmek istediklerini söyledi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, Balıkesir temsilcisiyle yapılan maçı çok önemsediklerini ve sahaya mutlak galibiyet arzusuyla çıktıklarını dile getirdi.

Ancak istediklerini sahaya yansıtamadıklarını, kendilerini ve taraftarı üzen bir sonuçla karşılaştıklarını anlatan Konukoğlu, "Maç günü yoğun bir yağmur vardı. Bu havada bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Taraftarımızı bu hafta üzdük, kusura bakmayın ama bunu Balıkesir mağlubiyetini İnşallah Gençlerbirliği maçında telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Konukoğlu, ligde hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Taraftarlarımız endişelenmeşsin. Bu sezon hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bu yolda mağlubiyette var. Balıkesirspor maçının telafisini Eskişehir'de oynayacağımız Gençlerbirliği maçıyla yapmak istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri