GAZİŞEHİR'DE KİMLER GELDİ? KİMLER GİTTİ?

GAZİŞEHİR'DE KİMLER GELDİ? KİMLER GİTTİ?

Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde Adil Sani Konukoğlu, Sanko Holding'in başına geçmeye hazırlanırken buradaki görevinden ise ayrıldı. Konukoğlu'nun yerine TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi geldi. Anonim Şirket olan Kırmızı-Siyahlı kulüpte Büyükekşi ve yönetimi bayrağı devraldı. Öğlen yemeğinden sonra yeni yönetim belirlenirken Büyükekşi ve yönetimi kolları sıvadı.

KONUKOĞLU BAYRAĞI TESLİM ETTİ
Gazişehir Gaziantep'te yeni başkan Mehmet Büyükekşi, şehrimize şampiyonluk yaşatan Adil Konukoğlu'ndan bayrağı devaldı. MSM'de düzenlanan öğlen yemeğinden sonra yönetim kurulu belirlenirken, bu yönetim ise kendi arasında Büyükekşi'yi başkan seçti. Gaziehir Gaziantep'te yeni bir dönem başlarken Mehmet Büyükekşi ve yönetimi zirvede aldıkları bayrağı daha iyi yerlere getirmek için yola çıktılar.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Gazişehir Gaziantep'in yeni başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yönetimi belli oldu. Kırmızı-Siyahlı kulüpte görev alacak yöneticiler, Mahsum Altunkaya, Mehmet Cihan Koçer, Müslüm Özmen, Gürkan Tural, Cengiz Şimşek, Mehmet Tuncay Yıldırım, Ahmet Fikret Kileci, Cevdet Akınal, Yusuf Ziya Demsoy, Erhan Özmen, Mehmet Mesut Çakmak, Mehmet Ziylan, Sedat Özdinç, Hayrullah Kubba, Fahrettin Kaplan, Samet Bayrak oldu.

KİMLER YÖNETİMDEN AYRILDI?
Gazişehir Gaziantep'te Adil Konukoğlu ile birlikte yönetimden ayrılan isimler, Settar Konukoğlu, Haluk Kalyoncu, Murat Güneri, Aydın Erbay, Filiz Evran, Alparslan Özgüçlü, Gökhan Çeliktürk, Hakan Aslansoy, Hülya Akkaya, Hanifi Şireci, Selami Memiş, Adnan Ünverdi, Ömer Küsbeoğlu, Ömer Şahin, Mehmet Akıncı, Mehmet Ali Şimşek ve Ayşen Ahi oldu.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİM?
Mehmet Büykeşi 1961 yılında Gaziantep'te doğdu. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimini aldı. 24 Ekim 2002 tarihinden bu yana Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyesi olan Büyükekşi, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri