Skandal sözlere Gaziantep'ten kim ne dedi?

ABD başkan adayı Joe Biden'ın Ocak ayında verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Onu darbeyle değil seçimle devireceğim" ifadelerini kullandığı konuşmasının gündem olmasıyla Gaziantep’in siyaset, iş dünyası ve bürokrasi alanlarındaki önemli isimlerden de tepki geldi.

İŞTE JOE BİDEN'A VERİLEN O TEPKİLER

Bakan Gül: Türkiye üzerindeki kirli emellerini küstahça dile getirenler akıllarına soksun: Bu topraklarda millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur, hakimiyet milletindir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türk Milleti, okyanus ötesinden iradesine müdahale edilmesine izin vermeyeceğini defalarca göstermiştir. Unutanlar için bu millet her zaman hatırlatmaya hazırdır.

Vali Gül Bakan Soylu’nun paylaşımını retweetledi: Türkiye eski Türkiye değil Bir daha Denemesine varız...

Başkan Şahin: "Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır." Joe Biden ve onun gibi Türkiye düşmanları bu vatana her daim sahip çıkacak olanların varlığını, Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye'yi unutuyor. Onlar unuttukça, hatırlatmak görevimiz olsun.

Milletvekili Uzer: ABD Başkan adayı Joe Biden; "Recep Tayyip Erdoğan'a bedel ödetmeliyiz. Muhalefeti desteklediğimizi açıkça gösterip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız" dedi. İşte “Dış güçler kimlerdir" diyenler.. Demek ki doğru yoldayız ve @RTErdogan ile birlikteyiz..

Milletvekili Erdoğan: ABD Başkan Adayı @JoeBiden "Muhalefeti desteklediğimizi açıkça gösterip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız" demiş. Yani Joe Biden diyorki; “düşmanın kucağına oturan düşmanın kılıcını çeker”. Bakalım muhalefetimiz bu alçakça ithama ne cevap verecek?...

Milletvekili Koçer: Joe Biden'ın söylediği akıl izan ve ahlak dışı sözlerini şiddetle kınıyorum. Bu çirkin anlayış ülkemiz üzerindeki oyunları tüm çıplaklığıyla gözler önüne sermektedir. Türkiye, siyasi

hesaplara malzeme yapılacak bir ülke değildir. Türkiye’nin egemenliği milletindedir..

Milletvekili Bakbak: Tehdit nereden gelirse gelsin karşınızda artık eski Türkiye yok! Zalimlerin karşısında güçlü, dimdik duran bir Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve Türkiye var. Eski Türkiye özlemiyle ülkemizi hizaya getirmeye çalışanlar sadece hüsranla karşılaşacaklardır.

Milletvekili Kirazoğlu: Aziz Milletimiz @JoeBiden gibilerinin hezeyanlarına, 18 yıldır olduğu gibi 15 Temmuz'da ispatladığı gibi her zaman gereken cevabı vermektedir. Milli iradenin sahipleri olarak @RTErdogan Liderliğinde hedeflerimize doğru yürümeye devam ediyoruz. #DurmakYokYolaDevam

Milletvekili Yüksel: Demokrasimizin yegane güç kaynağı halkımızın özgür iradesidir. Türkiye artık dışarıdan uzanan kirli ellerin yönetebileceği, yönlendirebileceği bir ülke değildir. Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan 19 yıldır aziz milletimizin oyuyla ve hür iradesiyle seçilmiş bir liderdir.

Şamil Tayyar, Bakan Soylu’nun paylaşımını retweetledi: Türkiye eski Türkiye değil Bir daha Denemesine varız...

Başkan Fadıloğlu: Joe Biden’ın sözleri tam bir hezeyandır.Bilsin ki Türkiye Ankara’dan yönetilir ve egemenlik milletimizindir.15 Temmuz'da ispatladığımız gibi irademize dönük her tehdidi anında yok etmeye her zaman muktediriz.Milletçe daha da bilenmiş bir azimle Liderimiz @RTErdogan 'ın yanındayız

Başkan Tahmazoğlu: ABD Başkan adayı @JoeBiden , Türkiye’de muhalefeti destekleyerek #Erdoğan iktidarını değiştirmeyi hedeflediğini söylemiş. Biz de, Büyük Türk milleti olarak diyoruz ki, halkın gücünün üstünde bir güç yoktur. Ülkemizde iktidar ancak seçim yoluyla değişir.

Başkan Sarı (Nizip): Joe Biden'ın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve hükûmetimize yönelik açıklamaları, Türkiye 'ye karşı oynanan oyunların arkasında kimlerin, "dış mihrakların" kimler olduğunu ortaya koymuştur. Siz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki Büyük Türkiye'ye alışacaksınız!..

Başkan Kavak (Nurdağı): ABD Başkan Adayı Joe Biden, "Endişeliyim. Erdoğan'a bedel ödetmeliyiz. Muhalefeti desteklediğimizi açıkça gösterip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız" demiş.

GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu: Joe biden : Türkiye eski Terkiye değil artık benim Ülkem üzerinden Kanlı ellerinizi çekin yoksa o eli kesmesini biliriz evelallah. ATA’larımızın verdiği dersi unuttunuz. 15 Temmuz’da bir ders daha verdik yetmedi ise her zaman teker veririz.

GBC Başkanı Arif Kurt: Amerikan halkına-toplumuna @JoeBiden i seçerlerse diyeceğim tek söz; Barak Atasözüdür, “İTİN DOSTLUĞU KÖYÜ GÖRENE KADARDIR...”

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi: Ben ezelden beri hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri