GAZİANTEP FK’DA AHMET ŞİRECİ SESLERİ

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonunda görevini bırakacak olmasından dolayı yeni başkan isimleri gündeme gelmeye devam ederken başkanlık için Ahmet Şireci ismi ön plana çıktı. Şireci’den olumlu cevap alınamaması halinde oda başkanlarıyla masaya oturulacağı öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü’nde Asbaşkan Müslüm Özmen’in isminin de ön plana çıktığı görülüyor.

BÜYÜKEKŞİ OLMAYACAK!
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sezon başında göreve gelen ve “Bu bir bayrak yarışı, bir yıl burayım” diyen Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonunda görevi bırakacağı öğrenilirken yerine kimin geleceği merakla bekleniyor. Büyükekşi’nin önümüzdeki günlerde Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşme yapacağı bildirilirken bu görüşmeden sonra son kararın verileceği kaydedildi.

AHMET ŞİRECİ ÖN PLANDA
Ligin bitimine 5 maç kala yoluna devam eden Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni başkan isimleri ön plana çıkmaya başladı. Gaziantep’in başarılı işadamı Ahmet Şireci ile bazı işadamlarının isimleri ön plana çıkarken bu iki isimden birinin başkanlık koltuğuna oturması gündemde. Şireci’nin görevi kabul etmemesi halinde ise oda başkanlarıyla masaya oturulması bekleniyor.

ODA BAŞKANLARI OLABİLİR
Gaziantep FK’da başarılı işadamı Ahmet Şireci isminin ön plana çıktığı başkanlık için alternatif isimlerin oda başkanları olduğu gelen bilgiler arasında. Gaziantep Valisi Davut Gül’ün bu konuda çalışma yapacağı öğrenilirken Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı isimlerinin gündemde olduğu ileri sürüldü.

MÜSLÜM ÖZMEN BAYRAĞI DEVRALABİLİR
Son yıllarda Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı için yoğun çaba harcayan Asbaşkan Müslüm Özmen isminin de ön plana çıktığı görülüyor. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görevi bırakacak olmasından dolayı kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan Asbaşkan Müslüm Özmen, bayrağı devralması gündemde. “Biz yarıy devam ederken başarağı teslim etmeliyiz” diye konuşan Özmen’in ismine daha sıcak bakılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri