YER GÖK KIRMIZI-SİYAH

YER GÖK KIRMIZI-SİYAH

Gaziantep'in Gazişehir'le 3 yıl aradan sonra tekrar şampiyon olması dün gece geç saatlere kadar şampiyonluğunu kutladılar. Ve, Gaziantepspor'u merhum Saip Konukoğlu ile yeğeni Abdülkadir Konukoğlu ve Adil Sani Konukoğlu'yla 3. kez şampiyonluk yaşattıklarından dolayı Gaziantepliler teşekkür ettiği belirtildi. Böylece, Gaziantep Gazişehir'le tekrar süper ligde top oynayarak, Güneydoğu Anadolu bölgesinin tek temsilcisi olarak bulunmanın da mutluluğunu yaşıyor.

OLAY EKİBİ İSTANBUL'A ÇIKARMA YAPTI
Geçtiğimiz sezon yine Play Off'a kalan ancak Erzurumspor'a penaltılarla elenen Gazişehir, nihayet Hatayspor'u yenerek, şampiyonluğa adını yazdırarak, şeytanın bacağını kırdığı ifade edildi. Gaziantep Olay Medya'dan Başakşehir Stadına adeta bir çıkarma yapılırken, Olay Medya'dan Mustafa Teke, Mustafa Özzorlar, Kenan Yücel, Murat Atay ve M. Bedrettin Ay birlikte izleyerek, Gazişehir'e şampiyonluk olmasının tüm hikayesini Gazianteple paylaştılar.

OLAY TV YİNE İZLEME REKORLARI KIRDI
Gaziantep'in ulusal çapta en büyük medya kuruluşu olan Türksat üzerinden 2005 yılından bu yana yayın yapan Olay Tv'den Raci Dölek, maçın penaltı atışlarıyla ilgili olarak Mustafa Teke'yle birlikte yorumlayarak, tüm Gazianteplilerin penaltıları Olay TV'den takip ettiği ve şampiyonluğu yaşatmanın heyacanını sağladığı bildirildi.

EROL MARAŞ GAZİŞEHİR'İ İLK ŞAMPİYON EDEN BAŞKAN
2004 yerel seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Asım Güzelbey, ilk işi yine Büyükşehir belediye meclis üyesi olan Olay Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş'ı başkanlığa getirdi. 2004-2005 sezonunda çok az parayla ve imkansızlıklara rağmen Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon ederek, büyük bir payı bulunduğu iddia edildi. Erol Maraş, Büyükşehir'i şampiyonluk eder etmez, başkanlığı da zirvede bıraktı. Kamuoyu tarafından da Erol Maraş'ın bu örnek davranışı takdirle karşılandığı ileri sürüldü.

GAZİŞEHİR İSMİ GAZİANTEPSPOR LİGDEN DÜŞÜNCE OLDU
Gaziantepspor'un ligden düşmesinden sonra Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin ve kulüp başkanı Osman Toprak, 1988 yılında kurulan Sankospor olan adı Büyükşehir'i Adil Sani Konukoğlu'na teslim ettikleri ve 2 sezondan bu yana da şampiyonluk mücadelesi veren Gazişehir nihayet ipi göğüsleyerek, Süper Lige adım atmış oldu.

GAZİANTEP'TE MARKASI DAHA GÜÇLENDİ
Gazişehir'in Süper Lige çıkmasından sonra Gaziantep'in marka değerinin yükseldiğini vurgulayan başkan Adil Sani Konukoğlu, "Beni abim Abdülkadir Konukoğlu'nun bir sloganı vardır. Sloganı "Dünyada Türkiye, Türkiye'de Gaziantep" demiştir. Ben de aynı şekilde bu sözün altına imza atarak, Gazişehir'in şampiyon olması hem marka, hem de şehir atlamış oldu." dedi.

KUPAYI GAZİANTEPLİ BOZGEYİK VERDİ
Gazişehir'in şampiyonluk kupasını Spor Toto Teşkilat başkanı Gaziantepli Bünyamin Bozgeyik'in elinden alan Adil Sani Konukoğlu, "Sayın Bünyamin Bozgeyik'e kupayı bana vermesi ayrı da gururlandırdı" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri