GAZİANTEP’Lİ BALİ’YLE İŞ BANKASI DÖRT NALA KOŞUYOR

Gaziantep’te en az 100 fabrikaya kredi vererek, sanayinin gelişmesinde etkin rol oynayan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, her katıldığı toplantıda Gaziantep’i örnek göstererek, istihdam ve üretime katkı yaptığından dolayı mutlu olduğu ifade ediyor.

Aslen Gaziantep’in İslahiye ilçesi doğumlu olan ve yaklaşık 8 yıldan beri de Türkiye’nin en büyük bankası olan İş bankası Genel Müdürlüğünü sürdüren Adnan Bali, Gaziantep’e her zaman özel bir ilgi göstererek, bir çok kredi desteğinde bulunduğu ileri sürüldü.
HIZLI YÜKSELİŞ
İş bankasına 1986 yılında giren ODTÜ mezunu Bali, ilk önce bankada Teftiş kurulu başkanlığı müfettiş yardımcılığı görevinde başlayarak sürekli yükselmeyi başardı. 1994 yılında Fon yönetimi müdür yardımcılığına 1997 yılında İş bankası gurup müdürlüğüne getirilirken, İstanbul’da Galata ve Şişli banka şube müdürlükleri de yaptıktan sonra İş Bankası Genel Müdür yardımcılığına 30 Mayıs 2006’da atandı. 2011 yılında da İş Bankası Genel Müdürlüğüne getirildi.
GAZİANTEP’İ HER ZAMAN SEVDİ
Gaziantep’in Türkiye’nin hem ihracatında, hem de sanayi şehri olmasında sürekli desteklerde bulunan İş Bankası genel müdürü Adnan Bali, Gaziantep’ten gelen hiç bir yatırımcıyı kapısından göndermeyerek yardımcı olduğu söyleniyor. Bali, Gaziantep’te en az 100 fabrika kurulması için bir çok kredi desteklerinde bulunarak, üretime ve istihdama büyük katkı sağladığı da öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri