Taymum Çeşitleri

Taymum Çeşitleri

Mum çeşitleri kişisel zevklere göre üretilmektedir. Sitede birçok mum çeşidi bulunmaktadır ve kategorilere ayrılmıştır. Taymum, mumun sadece elektrik kesildiğinde bakkaldan satın alınan bir aydınlatma olduğu 1967 yılından beri hizmet vermektedir. Kişisel merakın peşinde ve mumu bir tasarım objesi olarak ele alan profesyonel bir atölyeye dönüştü. 1975 yılından itibaren bugün Türkiye ve dünya pazarları için kaliteli ve özgün mumlar tasarlamayı amaçlayan Taymum, tüm ürünlerini %100 doğal ve el işçiliği ile üretmektedir.

Mum çeşitleri; model, görünüş, boyut, renk, kullanım alanı gibi özelliklerle sınıflandırılmıştır. İnsanların mumu nerede kullanacaklarına göre çeşitli ürünler müşterilere sunulmaktadır. Dekoratif, hediye, günlük, özel günler, iç mekân ve dış mekân gibi kullanımlarda kullanılacak mumlar web sitesinde mevcuttur. https://www.taymum.com.tr/magaza/ adresine girerek tüm ürünleri inceleyebilirsiniz.

Mum Çeşitleri Nelerdir?

Mum çeşitleri; bitkisel mumlar, çömlekte mum, kokulu mum, geometrik şekillerde mumlar, heykel görünümünde mumlar, taş mumlar, özel koleksiyonlar, iç ve dış mekân mumları gibi kategorilerde üretilmiştir. Tamamen kaliteye ve özgün tasarımlara önem vererek üretim yapan Taymum’un bu anlamda farklılık yarattığı ortadadır. Mumları kategorilere ayırıp üretim yapmak profesyonellik işidir.

Mum çeşitleri, kişisel zevklerinize göre çok sayı internet sitemizde mevcuttur. Sonbahar koleksiyonundan, birçok özel koleksiyona kadar mumlar bulunmaktadır. İnsanların kendilerini özel hissedecekleri bu kategoride, kalite Taymum’dadır. Sadece aydınlatma olarak görülmeyen mumlar, sıra dışı ve şık dekoratif görünüme sahiptir.

Taymum Web Sitesi

Taymum web sitesinde her ürün mevcuttur. Yeni koleksiyonlardan sitede her zaman olan ürünler güncel olarak yüklenmektedir. Mum çeşitleri, boyut olarak müşterilerin tercihine sunulmaktadır. Bu şekilde beğendikleri bir ürün olduğunda, boyutunu seçebilirler. Aynı zamanda renk ve koku da kişisel zevkinize sunularak üretilmektedir.

Mum çeşitleri bu anlamda mum severlerin direkt olarak zevklerine ve keyiflerine odaklanmaktadır. Amacımız, müşterilerimizin zevkleri ve kalite anlayışı ile üretim yapmaktır. Piyasada bulunan diğer mum çeşitlerine göre daha yüksek kaliteyi amaçlayan Taymum’un bu anlamda müşterisi de özeldir. Mumlar, keyifli ve güzel bir ortamda bulunmanızı sağlarken sizi mutlu eden bir obje olmaktadır. Kaliteli ürün kaliteli zaman demektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri