657'ye tabii Gazişehir!

657'ye tabii Gazişehir!

İkinci yarının ilk maçında 5 puan kaybetmişsin, bunuda kaybedersen durum ortada. Ve üstelik hafta içinde üst üste gelen transferler taraftarını heyecanlandırmış ve akın ediyorlar Adana'ya. Herşey tamam tek eksik galibiyet. Umarım oda olur diyerek düştük yollara. Tabi maçtan önce Altıparmak hocanın kadroda revizyona gitmesi Oğulcan ve Poepon'a şans vermemesi şaşırttı beni. Bu tür maçlarda atak oynayacaksın ama siz Chabbi ile başlıyorsunuz. Zaten takımın oyununda bir şey yok, gol atma şansın daha da zorlaştı. Herkes Sow'u soruyor ama oda Gaziantep'te kalmış. Neyse maçın genelinde takım oyunundan uzak, kollektif futboldan yoksu, ne yaptığını bilmeyen bir takım gördüm. Mehmet hoca saha kenarında kendini parçalasa da takım saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. Adana Demir'de de bir şey yok ama onların bir taraftar gücü var. Onlarda tarafın desteğiyle ve baskısıyla oynadılar. Sonuç kazanmayı bildiler.

Gazişehir Gaziantep'te herşey var fakat ruh yok. Bu takıma ne oldu bilmiyorum. Konuşulanlar ve söylenenler doğru ise Adil Başkanının biran önce Futbolu teslim ettiği kişileri bir kez daha düşünmeli. Ayrıca 658'ye tabii memur zihniyetinde olan futbolcuların biran önce kulağı çekilmeli. Salla başını al maaşını olmamalı. Bu takım parasını zamanında alıyor, balla börekle besleniyor ve üstelik hiçbir eksik yok. Ehh... Daha ne istiyorsunuz bilmiyorum.

Takım berbat, ruh kalmamış, hoca çok elinden geleni yapıyor, çözüm arıyor ve birşeyler yapmaya çalışıyor. Yazık bu kadar olanaklara rağmen oyun sıfır. Futbolcular burayı çiftlik gibi görüyor. Zamanın da parasını alıyor, zaten yüksek fiyata anlaşmış. Ekmek elden su gölden gel keyfim gel misali. Bunun biran önce önüne geçilmeli. Bu yılda hayaller suya düşmemeli. Tamam bu derenin altından daha çok su geçer ama, tren kaçtıktan sonra ahlar vahlar çekmenin anlamı kalmaz. Tabi şimdi birde asın, kesin, sorumlu kimse vurun diyenler kol gezecekler. Aman haaa. Onlara kanmayın. Benden uyarması.....

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri