FUTBOLDA TARİH BELLİ OLDU. LİGLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

FUTBOLDA TARİH BELLİ OLDU. LİGLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu önerileri dikkate alınarak ligleri 12 Haziran'da başlatma kararı aldıklarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyou Başkanı Nihat Özdemir video konferans yönetemiyle basın toplantısı düzenledi. Özdemir, koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig'in 12 Haziran - 26 Temmuz tarihleri arasında oynatılmasını planladıklarını açıkladı:

"Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolar da bulunmakla birlikte, Süper Lig'i, 1. Lig'i, 2. Lig'i, 3. Lig'i ve Bölgesel Amatör Ligleri 12-13-14 Haziran'da başlatma kararı aldık.SağlıkBakanlığıve Bilim Kurulu müsabakaların nasıl ve hangi şartlarda oynanacağına karar verecek.Devletimizin tüm kurumlarının desteğiyle sezonu tamamlamayı planlıyoruz.

Müsabakaların hangi şartlarda oynanması gerektiğini Bilim Kurulu ile istişare edeceğiz. Bilim Kurulu bu çalışmaları yürütürken, biz de kulüplerimizi temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı ve dernekleriyle çalışmalarımızı başlatacağız.

İnşallah liglerimizi Temmuz ayında tamamlayacağız. Ağustos ayında da Şampiyonlar Ligi finalini ülkemizde yaparak bu sezonu taçlandıracağız."

Süper Lig'de son olarak 6-9 Mart tarihlerinde 26. hafta oynanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri