Marka Tescil Sorgulama

Marka Tescil Sorgulama

Ülkemizde her geçen gün sayısı artmakta ve şirketler artık markaya gerekli özeni göstermektedir. Çünkü sahip olduğunuz bir ürünü veya hizmeti sadece tescilli bir marka ile koruyabilirsiniz.

Sektörünüzde ki varlığınızı doğru ve güçlü bir şekilde koruma altına almak için markanızı tescilleyin. Şimdi marka tescil sorgulama web sitesini ziyaret ederek ücretsiz marka talebi bırakabilirsiniz.

Markatescilisorgulama.com.tr ekibi sizin için markanızı sektörel olarak doğru bir şekilde analiz ederek tescile uygun olup olmadığı hakkında ücretsiz olarak bilgi vermektedir.

Ücretsiz Patent Sorgulama

Patent ve marka kavramları birbirinden farklıdır. Patent ile bir icadı koruma altına alırsınız, marka ise isim hakkı koruması yapmaktadır. Markatescilisorgulama.com.tr ekibi patent sorgulama işlemlerini de sürdürmektedir.

Marka tescili ortalama olarak 4 ile 6 ay arasından tescillenir. Patentin tescil süresi ise 12-16 ay arasında sürmektedir.

Neden Marka Sahibi Olmalıyım?

İşinizi sadece marka ile güvene alabilirsiniz. Ücretsiz bir marka sorgulama talebi ile hızlıca markanız hakkında ki durumu öğrenebilirsiniz. Düşük maliyetler hatta devlet teşvik ve destekleri ile de marka sahibi olabiliyorsunuz.

Markatescilisorgulama.com.tr marka vekilleri avukattır. Tüm marka başvuru ve tescil süreci avukat aracılığı ile gerçekleşir. Hatta daha sonra ki süreçlerde marka tarafında yaşanılacak olumsuz durumlarda destek alabilirsiniz.

Tescilli bir marka 10 yıl süre ile size veya şirketinize ait olacaktır. 10 yıllık periyotlar halinde markanızı süresiz olarak uzatabilirsiniz. Çok daha fazla bilgi ve ücretsiz destek için markatescilisorgulama.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri