2020 MODEL GAZİANTEP FK

Süper Lig’de ilk transfer dönemi dün mesai bitiminde kapandı. Kulüpler anlaşma sağladığı futbolcularla sözleşme imzalarken bunlardan biriside Gaziantep FK oldu. Kırmızı-Siyahlı takım ilk transfer döneminde 7 yeni transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Ligde ilk 4 hafta geride kalırken takımlar ise eksiklerini gidermek için transferin son gününde futbolcularla masaya oturdular. Süper Lig’de ilk transfer dönemi dün akşam mesai bitiminde sona ererken Gaziantep Futbol Kulübü ise 7 yeni transfer ile kadrosunu güçlendirdi. Geçtiğimiz yıl takıma büyük katkı sağlayan Maxim ile yeniden anlaşan Gaziantep Futbol Kulübü, bununla birlikte 7 yeni transfer gerçekleştirdi.

MAXİM, FURKAN, MUHAMMET KALDI
Gaziantep Futbol Kulübü geçtiğimiz sezon kadroda yer alan ve başarılı olan üç isimle yola devam kararı aldı. Kırmızı-siyahlılar, Maxim, Furkan Soyalp ve Muhammet Demir ile yeniden anlaştı. Her üç futbolcuda Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı için ter dökmeye devam ederken istikrar adına bu futbolcuların kalması takıma büyük katkı sağladı.

KİMLER TRANSFER EDİLDİ?
Gaziantep Futbol Kulübü ilk dönemde dış transferde Zvonimir Kozulj, Andre Felipe Souza, Çağlar Şahin Akbaba, Enver Cenk Şahin, Nouha Dicko, Amedej Vetrih ve Kevin Mirallas ile anlaşma sağladı. 7 yeni oyuncu kadrosuna dahil eden Kırmızı-Siyahlı ekip, bu oyuncularla kadrosundaki büyük eksikliği gidermeye çalıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri