Takımımız birbirini tanıyamadı

Takımımız birbirini tanıyamadı

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, yeni transferler yapıldığını ve yeni kurulan bir takım olduklarını dile getirerek, "Henüz takımdaki oyuncular birbirini tanımadığı için sıkıntı yaşadık. Pazartesi günü Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

17 YENİ OYUNCU ALDIK
Rumen hoca, "17 transfer yaptık. 17 yeni oyuncu aramıza katıldı. 5-6 oyuncu arkadaşımız son 10 günde aramıza katıldı. Maalesef takım toplandıktan sonra bu ekiple hazırlık maçı oynayamadık, birbirlerini tanıyamadılar. Bu ligde oynayan sadece Günay ve Kana Bıyık vardı ligi bilen. 1 günde takımı hazırlamak da çok zor oluyor. Bu yüzden de oyuna 3 stoperle başladım. Maçtan çekiniyordum. Dirar, Moses, Rodrigues gibi beklerin ve kanatların iyi olduğunu biliyordum. Kanatları kapatmak istedim ama bunu beceremedik" dedi.

DÜNYANIN HER YERİNDEN OYUNCU VAR
Gazişehir Gaziantep Teknik direktörü Sumudica, yeni kurulan bir takım olduklarını ve dünyanın her bölgesinden oyuncuya sahip olduklarını anımsatarak, "Ligde yeni bir takımız. Dünyanın her yerinden oyuncularımız var ve onları hazırlamak biraz zaman alacak. Böyle güçlü bir takıma karşı oynamak zor oldu bizim için. Biraz zamana ihtiyacımız var. Aramıza 1 oyuncu daha katıldı ama ismini listeye yazamadık, biraz geç katıldı takıma" diye konuştu.

ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK
Marius Sumudica, Fenerbahçe maçına takımı istediği gibi hazırlayamadığını belirterek, "Elimde de özel bir güç yok, takımı 4-5 günde hazır hale getiremedim. Takımın bütün taraftarlarından ve şehirden özür diliyorum. Medya önünde asla oyuncularım hakkında kötü konuşmayacağım. Benim hatamdı. İlk hazırlık kampında 3-4 oyuncu kaldı. Benim hatamdı bunu kabul ettim. Ama her geçen gün bir aile ortamı oluşuyor, kendimizi daha fazla geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri