BEN SİZİN BABANIZIM BEN NE DERSEM O OLUR?

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica ne derse o oluyor. Ayhan Akman’ı istemeyen, transferi ben yaparım diyen Sumudica bu kez Fatih İbradi’yi gönderdi. Sumudica’nın dedikleri birer birer yerine getirilirken O ise vur patlasın çal oynasın yapıyor.

Süper Lige geçtiğimiz sezon çıkmasına rağmen başarılı bir yılı geride bırakan Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon planları yapılırken Sportif Direktör Fatih İbradi’nin gitmesi bazı soru işaretlerini beraberinde getirdi. Kırmızı-Siyahlı takımda İbradi’yle yolların ayrılması sonrasında Teknik Direktör Sumudica’nın istekleri yeniden gündeme geldi.

AYHAN AKMAN’I KAMPA ALMADI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, geçtiğimiz sezon başında Sportif Direktör olarak getirilen Ayhan Akman’la tartışınca Akman’ı Topuk Yaylası kampına almamıştı. Ayhan Akman, lig başlamadan görevinden ayrılırken aynı senarya bu sezonda oldu.

İBRADİ LİG BAŞLAMADAN GİTTİ
Teknik Direktör Sumudica’nın istekleri devam ederken bu kez giden yine Sportif Direktör Fatih İbradi oldu. Ligin başlamasına bir hafta kala yollarını ayıran İbradi”nin gitmesinde de Sumudica’nın başrol oynadığı görülüyor. Kendisinden başka kimseyi istemeyen Rumen teknik adam, iki yıldır bir tane Sportif Diröktürü barındırmadı.

TRANSFERDE TAM YETKİLİ
Rumen Teknik Direktör geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamasında, “Burada transferi ben yaparım. Ben kendi getirdiğimiz oyunculara kefilim. Onlarında nasıl bir performans sergilediği ortada. Transferi ben yaparım” demesinden sonra kulüpte tek yetkili olduğu görülüyor.

BİZ UYARDIK AMA….
Spor Müdürümüz Mustafa Teke, aylar öncesinde bu durumları farkederek yöneticilerin ve başkanın teknik direktöre bağlı olmaması gerektiğini dile getirmişti. Köşesinde bu durumu kaleme alan Mustafa Teke, şunları söylemişti; “Ve Gaziantep FK yönetimine tavsiyelerim. Şu ana kadar izliyorum, transferleri, kamp yerini ve gideni, geleni.. Bakıyorum tüm rotayı Teknik Direktör Sumudica çiziyor. Tamam, hocanın raporu çok önemli ama, kulüplerde teknik direktöre teslim olunan bir sistemin de çalışmadığını ve çalışmayacağını söylemek isterim. Muhammet Demir’e veda edildi ve 3 milyon çok denildi, ardından Sumudica istiyor diye masaya oturuldu. İki yıldır burayı istemeyen, beğenmeyen Denis Alibec’i Sumudica istiyor diye neredeyse adama yalvaracak duruma gelindi. İşte bunlara kızıyorum… Yöneticiler, teknik direktörün her istediğini yaparsa oda çıkar kamp yerini beğenmez, primleri zamanında ister, futbolcuları galyana getirir. Üstelik birde kendi kendini pazarlamaya kalkar. Ardından sözleşme uzatmak ister ve tazminat peşinde koşar. O zaman gel çık bu işin içinden. Teknik Direktöre dayalı bir sistem kurarsanız, ligin ortasında denize düşen ve yılana sarılan olursunuz.. Yönetimin direksiyona geçmesi gerektiği inancındayım”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri