Şampiyonluk için aile olmayız

Şampiyonluk için aile olmayız

Spor Toto 1. Lig ekiplerindenGazişehir Gaziantep'in teknik direktörüMehmet Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası kampını sürdürürken bir yandan da takımı güçlendirmek için yönetimle koordineli olarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Kamp döneminin çok iyi geçtiğini anlatan deneyimli teknik adam, kondisyon olarak oldukça üst seviyeye geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürüyoruz. Hemen hemen her gün çift idman yapıyoruz. Bazı günler idmanı teke düşürüp, oyuncularımızı dinlendiriyoruz. Kampın sonuna geliyoruz. Bu sürede de çok yoğun çalıştık ama inşallah bu yoğunluğun mükafatını ligde alacağız. Hazırlık çalışmalarında bizi sevindiren bir olgu daha var, o da aile ortamını büyük oranda sağlamış olmamız. Yeni transferlerimizin adaptasyonu ve takıma girme istediği üst düzeyde. Diğer oyuncularımızın da yeni arkadaşlarımıza sıcaklığı bizi sevindiriyor. Aile ortamı her zaman çok önemli, şampiyonluk için aile olmalıyız. Bu yönde de bizi sevindiren gelişmelere şahitlik ediyoruz. İnşallah mayıs ayı geldiğinde Gaziantep halkıyla beraber mutlu ve keyifli bir şampiyonluk yaşayacağız. Tüm planımız bu yönde."

"Birkaç santrforla görüşüyoruz"

Çok cazip olmadıkça, kadroya iki isim dahil edip transfer dönemini tamamlamayı planladıklarını aktaran Mehmet Altıparmak, "Şu an için santrfor ve kanat oyuncusu bekliyoruz. Belki ekstra bir oyuncu daha olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri