Gaziantep Basketbol GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Gaziantep Basketbol GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Tahancioğlu Basketbol Süper Ligi'nin flaş takımı Gaziantep Basketbol takımı Avrupa Kupaları'na ismini yazdırdı. Pınar Karşıyaka ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetleriyle bu çıkışını sürdüren Kırmızı-Siyahlı dev adamlar ligde yükselişe devam ederken oynadıkları basketbolla adeta göz kamaştırıyorlar.

LİGİN ZİRVESİNE YERLEŞTİ
Deplasmanda oynadıkları ve 65-94 gibi farklı bir sonuçla kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Gaziantep Basketbol takımı, ligdeki tırmanışını devam ettirdi. Dev bütçeli takımları geride bırakan Gaziantep ekibi, Avrupa Kupalarına ismini yazdırırken alınan başarılı sonuçlarla yoluna devam etti. Ligin bitmesine 2 maç kala Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazanan Gaziantep Basketbol takımı, bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti.
ŞİMŞEK UĞURLU GELDİ
Gaziantep Basketbol Kulübünde yıllardır görev alan ve geçtiğimiz aylarda kulüp başkanlığına gelen Cengiz Şimşek'in göreve gelmesiyle birlikte Gaziantep Basketbol takımı yükselişini hızla devam ettirdi. Başkan Cengiz Şimşek, Kırmızı-siyahlı takıma uğurlu gelirken alınan başarılı sonuçlarda ise oyuncularının hep yanında oldu.
HEDEFE ADIM ADIM
Ligde büyük bütçeli takımlar karşısında aldığı galibiyetlerle ligin flaş ekibi olmayı başaran Gaziantep Basketbol takımı, bitime iki maç kala Avrupa hedefine ulaştı. Hem Şampiyonlar liginde hemde Eurolegae'de mücadele etme hakkı kazanan Gaziantep ekibi, yeni sezonda şampiyonlar liginde mücadelesine devam edecek.
ALKIŞLAR MARKOVİC VE DAİ'YE
Gaziantep Basketbol takımının Genel Menejeri Boray Dai ve Baş antrenör Nenad Markovic'in bu elde edilen başarıda büyük payı bulunuyor. Markovic ve teknik ekibi takımı lige en iyi şekilde hazırlarken Genel Menejer Boray Dai ise takımın ligde aldığı sonuçlarda ve kulübün yükselişte olmasında başrol oynayan isim oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri