GAZİANTEP FK KAZANAMIYOR!

Gaziantep Futbol Kulübü, birer puan toplayarak yoluna devam ederken adeta galibiyeti unuttu. Kırmızı-Siyahlı takım en son galibiyetini Şubat ayında oynadığı Çaykur Rizespor maçında aldı. 22. haftada kazanan Kırmızı-siyahlı takım o günden buyana kazanmayı unuttu. Korona sonrasında çıktığı ilk üç maçta ise beraberlikle yetindi.

Süper Ligde mücadele gösteren Gaziantep Futbol Kulübü, ligin 27-28 ve 29. haftalarında oynanan karşılaşmalarda umduğunu bulamadı. Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile karşılaşan Gaziantep FK, beraberlik ile yetindi. Galibiyet için mücadele veren Kırmızı-Siyahlılar, istenen galibiyetlerin alınamaması nedeniyle beklentilerin uzağında kaldıkları görülüyor.
Son galibiyetini 22. haftada Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ederek alan Gaziantep Futbol Kulübü, ardından Göztepe ile 1-1 berabere kalırken deplasmanda Başakşehir’e 3-1 mağlup oldu. Ardından kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Kırmızı-Siyahlı takım, Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 yenildi. Koronavirüs salgını sonrasında başlayan Süper Lig’de önce Ankaragücü ile 1-1, Galatasaray ile 3-3 ve son olarak Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
Haftalardır üç puan alamayan Gaziantep Futbol Kulübü, adeta galibiyeti ve üç puanı unutan taraf oldu. Sumudica ve öğrencileri üç puan almakta zorluk çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri