Gaziantep FK kasayı doldurdu!

Süper Lig'de mücadele veren takımlar bu hafta rakiplerini mağlup ederek kasasına para koymuş olacak. Gaziantep Futbol Kulübü, Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak kasasına 1.4 milyon lira koydu.

Koronavirüs salgını sebebiyle Süper Lig'de zorunlu olarak ara verilmişti. Kulüpler, yayıncı kuruluşun ödeme yapmaması sebebiyle mali açıdan daha da zor bir duruma düşmüştü. Yayıncı kuruluşun ödeme yapmaya başlamasıyla birlikte kulüpler rahatlamış olacak. Pekiyi, zorunlu ara sonrası ilk haftada kimler kasasını ne kadar dolduracak? İşte yanıtı...

Kulüplere rahat nefes aldıran haber
Kulüpler, TFF ile beIN sports arasındaki görüşmelerin ardından sona eren krizle birlikte rahatlamaya başlayacak.
27. haftada gelir elde edebilen kulüpler hangileri?
Trabzonspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Antalyaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sivasspor kasasına 2.7 milyon lira koymuş olacak.

Kasası boş kalan kulüpler de oldu...
Göztepe, Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor, Konyaspor, Galatasaray ve Denizlispor'un bu hafta kasası boş kalacak.

Gaziantep FK ile Ankaragücü de gelir elde etti ama...
Öte yandan Gaziantep FK ile Ankaragücü arasında oynanan ve 1-1 biten maçın ardından her iki takıma da ödeme yapılacak. Beraberlik durumunda ise her iki takıma da 1.4 milyon lira ödeme yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri