SUMUDİCA, MUHAMMET DEMİR'İ İSTİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Konyaspor ile temasta olan Muhammet Demir'in alınmasını istedi.

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak forma giyen Muhammet Demir ile yollar ayrıldı. Muhammet Demir, Konyaspor ile görüşürken Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica ise bu futbolcunun kalmasını istedi.

İşte Gaziantep FK'dan yapılan açıklama şöyle;

"Gaziantep Futbol Kulübümüze, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir kulübünden kiralık olarak katılan Muhammet Demir’in yeni sezonda da kadromuzda olması yönünde teknik direktörümüz Sayın Marius Sumudica raporunu transfer komitemize iletmiştir.

Teknik Direktörümüz Marius Sumudica, Muhammet Demir’in Türk Futbolu için önemli bir isim olduğunu ve takımımızın geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansı yeni sezonda da sürdürerek Türk Futbolu’nda önemli bir yere sahip olacağını dile getirip, oyuncunun takımda kalması yönünde raporunu sunmuştur.Transfer Komitemiz, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda başarılı çalıştırıcımız Marius Sumudica’nın fikirlerini her zaman önemsemiş olup, azami gayretle şartların oluşması durumunda her zaman en iyisini yapmaya çalışmaktadır.Muhammet Demir transferinde de teknik direktörümüz Marius Sumudica’nın fikirleri göz önüne alınacak olup, transfer şartlarının kulübümüzün planlaması içerisinde olması halinde gerekli adımlar atılmaya devam edilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri