Günay Güvenç : TEPKİM BEŞİKTAŞ'A DEĞİLDİ

Günay Güvenç : TEPKİM BEŞİKTAŞ'A DEĞİLDİ

Gazişehir Gaziantep'in 3-2 üstünlüğü ile sonuçlanan Beşiktaş maçından sonra Beşiktaşlı taraftarların Günay'a "Nereden geldiğini unutma. Sen Beşiktaşlısın" tepkilerinden sonra tecrübeli kaleci önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı taraftarların sert eleştirilerine maruz kalan kaleci Günay Güvenç, "Nereden ekmek yediğimi bilen bir kişiyim. Beni zaten tanıyan bilir, tanımayan da bana ne, ne söylerse söylesin. Orada bir oyuncumuz yerde ve Gazişehir takımı kaptanı olarak tabii ki tepki vereceğim. Ne yapabilirim, bırakayım mı?" dedi.
GÜNAY AÇIKLAMA YAPTI
Günay Güvenç, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmada yaşanan olayın, üzüntüsünü hala yaşıyorum. Formasını gururla giydiğim ve takım kaptanlığını yaptığım kulübüm Gazişehir Gaziantep ile, eski takımım Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada yaşanan tartışma maksadı dışı yönlene çekilmektedir. Öncelikle takım arkadaşımın sakatlanarak, topu bırakmasına rağmen Beşiktaş futbolcusunun bunu fırsat görerek yararlanma çabası benim kadar Türk futbolunu takip eden taraftarları da üzmüştür. Bu olayın ardından, saha içerisinin getirmiş olduğu stres ve maçın tamsiyonundan ötürü Gazişehir Gaziantep takım kaptanı olarak rakip takım arkadaşımıza tepki gösterdim. Bu olayın aynısı antrenmanda gerçekleşse bile, kendi takım arkadaşıma dahi aynı tepkiyi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.
Beşiktaş camiası, geçmiş dönemde benim de içinde bulunduğum Türk futbolunun en önemli marka değerlerinden biridir. Bu yaşanan olaylara üzülmemle birlikte; yaşanan tartışmanın karşılığında tepkimin asla Beşiktaş camiası veya taraftarına yönelik olmadığı bilinmelidir.
Beni seven, destek olan futbolseverlerin de bu olayı yanlış anlamamasını istemekle birlikte, tepkim karşısında kırılan tüm futbolseverler ve Beşiktaş camiasının; tepkimin o an ki futbolcu kardeşimize karşı olduğunun ve özellikle altını çizerek Beşiktaş camiasına karşı olmadığının bilinmesini isterim" yorumunu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri