Taraftarımızın beklentisini biliyoruz

Taraftarımızın beklentisini biliyoruz

Gaziantep Basketbol Baş antrenörü Nenad Markoviç, yeni bir ekip olduklarını anımsatarak, taraftarların kendilerinden başarılı bir sezon beklediğini söyledi. Boşnak teknik adam tek hedeflerinin lige çok iyi hazırlanıp ligde ve Avrupa'da güzel işler yapmak istediklerini söyledi.

Gaziantep Basketbol Baş antrenörü Nenad Markoviç, lige iyi hazırlanmaya çalıştıklarını ve sezon sonunda iyi bir yerde ligi bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bosna kampını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını anımsatan Boşnak teknik adam, takım olarak yeni bir ekip olduklarını dile getirdi.
Markoviç, "Bu hazırlık kampları eski ve yeni oyuncularla nasıl bir takım olacağımızı görmek için de önem taşıyor. 2019-2020 sezonu bizim için geçtiğimiz sezona göre daha zorlu olacak. Bu sezon ligin yanı sıra Avrupa maçlarımız da olacak. 'Sezonun sonunda ne olur?', 'Nerede, nasıl bitiririz?' diye bir düşünce içerisinde değiliz. Şuan ligde ve Avrupa'da neler yapacağımızı, maçlarımızı nasıl oynayacağımızı düşünüyoruz. Bizim için önemli olan sezona iyi hazırlanarak hem lige hem de Avrupa maçlarına iyi bir başlangıç yapmak. Taraftarlarımızın bizlerden ne beklediğini biliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri