2020 model Gazişehir!

2020 model Gazişehir!

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, yeni transferlerini de kadrosuna katınca adeta takım yeniden oluşturuldu. Geçen yılın şampiyon olan kadrosundan sadece 9 kişi kalırken yeni gelen oyuncularla birlikte yeni bir takım yaratıldı. Gazişehir Gaziantep, Süper Lig'de 2020 model kadrosuyla mücadele edecek.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde kadro A'dan Z'ye değiştirildi. Geçen yıl şampiyon olan kadrodan sadece 9 kişi takımda kalırken bunların yanına 14 yeni oyuncu takviye yapıldı. Teknik Direktör Marius Sumudica başta olmak üzere yabancı kadrosu tam anlamıyla değişen Gazişehir Gaziantep'te yeni lige yeni kadro kuruldu.
YENİ TAKIM OLUŞTURULDU
Gazişehir Gaziantep'te adeta yeni bir takım oluşturuldu. Teknik Direktör Marius Sumudica'nın isteği üzerine kadroda revizyona giden Gazişehir yönetimi, şu ana kadar dış transferde 14 oyuncu ile sözleşme imzaladı. 11 yabancı transfer eden Gazişehir, 3'te yerli futbolcu aldı. Kadrosund şu anda 23 futbolcusu bulunan Gazişehir'de Süper Lig için yeni bir ekip oluşturuldu.
KİMLER KALDI? KİMLER GELDİ?
Gazişehir Gaziantep'in şu andaki mevcut kadrosunda 23 oyuncu yer alıyor. Geçen yıldan kalan, Günay Güvenç, Fatih Gülmez, Mustafa Burak, Oğuz Ceylan, Kenan Özer, Mehmet Erdem Uğurlu, Kubilay Aktaş, Junior Jefferson ve Gökhan Alsan takımda kalan isimlir oldu. Kırmızı-Siyahlı takım kadrosundan çok sayıda isimle yollarını ayırırken sadece 9 isimle devam kararı aldı.

Bu sezon öncesinde ise takıma 14 yeni transfer gerçekleştiren Gazişehir'de gelen isimler şöyle;
Güray Vural (Akhisarspor)
Muğdat Çelik (Galatasaray)
Ulaş Zengin (Altay)
Pawel Olkowski (Bolton Wanderers)
Alin Tosca (Paok)
Kana-Bıyık (Kayserispor)
Papy Djilobodji (Guingamp)
Junior Morais (Steaua Bükreş)
Bartlomiej Pawlowski (Zagleb Lubin)
Souleymane Diarra (Lens)
Yuri Lodygin (Olympiakos-Yunanistan)
Abdul Aziz Tetteh (Dinamo Moskova)
Olarenwaju Kayode (Shakhtar Donetsk)
Raman Chibsah (Frosinone-İtalya)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri