GAZİŞEHİR Sumudica'ya teslim

GAZİŞEHİR Sumudica'ya teslim

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerindenGazişehir Gaziantep, Rumen teknik direktörMarius Sumudicaile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-Siyahlı takımın başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelen Rumen teknik adam, bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lige döndü. Gazişehir Gaziantep'te çalışacak ilk yabancı teknik direktör Marius Sumudica oldu.

İLK GÖRÜŞMEDE İŞLEM TAMAM
Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına başlayan kırmızı-siyahlı ekibin yöneticileri, Türkiye'de daha önce Kayserispor'u çalıştıran Sumudica ile temasa geçti. Rumen teknik adam ile ilk görüşmede 2 yıllık anlaşma sağlayan Gazişehir Gaziantep yönetimi, bu teknik adamla sözleşme imzaladı.

GECE GAZİANTEP'E GELDİ
Yapılan görüşmeler neticesinde prensip anlaşmasına varılan 48 yaşındaki Rumen teknik adam, Gaziantep'e davet edildi. Gece saatlerinde kente gelen Sumudica ile son görüşmenin ardından resmi sözleşmeye imza atıldı. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ve yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde Rumen teknik adam kendisini Gazişehirli yapan imzayı attı.

KAYSERİSPOR VE EL SHABAB'TA ÇALIŞTI
2017-2018 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sumudica, daha sonra Suudi Arabistan'ın El Shabab takımında görev yapmıştı. Kayserispor'u alt sıralardan alarak yukarılara çıkarmayı başaran Rumen hocanın Gaziantep'te nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri