Altın İğne Yöntemi İle Geleceğe Hazırlanın

Altın İğne Yöntemi İle Geleceğe Hazırlanın

Özellikle kadınlarda belli bir yaştan sonra ince çizgiler ve kırışıklıklar en büyük problemdir. Ancak hala sadece belli bir yaşın üzerindeki kadınların estetik ameliyatları tercih ettiğini biliyoruz. Aslında herkesin estetik açıdan hoş ve güzel görünmesi önemlidir. Burada belirtilen estetik, yaşlılık çizgilerinin görünürlüğünü azaltmaktır ve stresin vücuda olan etkisini yok etmektir.

İlk ve en önemli ihtiyacı olan kırışıklıklar, daha genç, gerilmiş ciltlerle düzeltilebilir. Kimse izleri ve cildinde sarkma ile güvenini kaybetmek istemez. Bu nedenle, çizgileri yok etmek ve sarkmayı önlemek için çeşitli farklı estetik uygulamalar tercih edilebilir. Son zamanlarda, bu eğilimaltın iğne yöntemiile daha da sağlıklı şekilde yönetilebilmektedir. Altın iğnenin en güzel yanı, cerrahi bir işlem olmamasıdır. Bu sayede tedaviyi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Özel bir cihaz cildin alt katmanlarına yüksek frekanslı enerji gönderir.

Cildin üzerindeki kontrollü hasar, vücutta sürekli doğal kolajen üretimine başlar. Cildin iyileşme sürecini uyarır. Bu tedavi sayesinde ciltteki birçok problem eşzamanlı olarak giderilebilir. Ek olarak, bu sürece birçok cerrahi prosedürde kanamayı durdurmak için fraksiyonel radyofrekans tedavisi adı verilir.

Radyofrekans Tedavisinin Etkileri Nelerdir?

Altın iğnelerin radyofrekans enerjisi ile doğrudan kollajen liflerinin üretimini sağlar, koagülasyonda hızlı bir şekilde parçalanır ve bu da bir değişime neden olur. Sonuç olarak, lifleri kısa bir zamanda yeniden düzenlerler, geri kazanım sağlamak üzere şekillenirler. Yeni kolajen üretimi, fibroblast hücrelerinin uyarılmasıyla başlar. Genelde bu yöntem içinde bir dejawline nedirsoruları geliyor. Genelde aynı yöntemi kullanarak çene dolgusu yapıldığında jawline akla gelir.

Altın İğne İle Hangi Alanlara Yapılır?

Altın iğne kullanımı cerrahi bir prosedür olmadığından birçok alanda korkusuzca uygulanabilir. İnce kırışıklıkların giderilmesi, altın iğne işleminin temelidir ve en etkili olanıdır. Bu nedenle, ince kırışıklıklarından şikayetçi olanlar için en çok tercih edilen uygulamadır. Altın iğne aynı zamanda vücuttaki sarkmaları düzeltmek için etkili bir yöntemdir. Akne izleri, çukurlar ve izler altın iğneleri uyararak ve cildi yenileyerek giderilebilir. Bu yöntem ayrıca gözeneklerin kapatılması için de tercih edilebilir.

Altın İğne Yönteminden Önce Ve Sonra

Altın iğne seanslarla uygulanır ve ortalama 3 seans uygulanır. Ancak, uygulama alanı ve çözülmesi gereken sorun bu aşamada etkilidir. Uygulamadan önce cildin temizlenmesi çok önemlidir. Ardından anestezik krem uygulanmalıdır. Altın iğne uygulaması daha sonra başlatılabilir. Altın iğne uygulaması sonrası cildiniz daha pürüzsüz olacaktır. Ne kızarıklık, ne soyma, ne de yanma gibi cilt problemleri görülmez. Sadece işlem sonrası pembe bir cilt ile karşılaşabilirsiniz. Bu pembemsi görünüm 3 ila 5 saat içinde kaybolur ve cilt normalleşmeye başlar. Bu uygulamayı yaptırmak için doktorunuzun önerisi ile doğum lekelerinizi bile giderebilirsiniz. Tabi önce uygun bir cilt tipiniz olup olmadığına bakmalı vedoğum lekesi tedavisi fiyatlarıkonusunda araştırma yapmalısınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri