SUMUDİCA ARTIK BİLİNİYOR!

Gaziantep Futbol Kulübü'nün kendi sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasında maçın hakemi Ali Palabıyık, sık sık Teknik Direktör Marius Sumudica'yı uyarırken bununla birlikte birde kırmızı kart gösterdi. Maçlarda hakemlerin ve rakip takım yedek kulübesinin gözü bir yandan sahada olurken, bir yandan da Rumen teknik direktör Sumudica’da olduğu görülüyor.

Sumudica'ya ikinci sarı karttan kırmız kart gösteren hakem Ali Palabıyık, büyük bir tepki ile karşılaştı. Hakemin maçın başından sonuna kadar Sumudica'ya tepkili görüntüsü dikkat çekti. Rumen teknik adama karşı hakemlerin ön yargılı oldukları gözlenirken bu maçta da başarılı teknik adama kırmızı kart gösterilmesi tepkilere neden oldu.

MALATYA MAÇINDA KIZARDI
Gaziantep Futbol Kulübü’nün oynadığı maçlarda hakemler ile teknik direktör Sumudica arasında yaşanan krizlere bir yenisi eklendi. Yeni Malatyaspor maçında takımının hakkını savunan Rumen teknik direktörü iki sarı kart gösteren ve ardından kırmızı kart gösteren hakem Ali Palabıyık’ın bu hamlesi tepkilere neden oldu. Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sumudica’nın bu sezon gördüğü ikinci kırmızı kart oldu.

DÜNYADA BİR İLK; İKİ KIRMIZI KART
Gaziantep Futbol Kulübü’nün aldığı başarılı sonuçlardan çok ön plana çıkan isim Marius Sumudica oldu. Rumen teknik direktör, bu sezon ilk 10 haftada iki kırmızı kart gören ilk teknik direktör oldu. Hakem Ali Palabıyık tarafından kırmızı kart gösterilen Rumen teknik adamın agresif görüntüsü ise dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri