GAZİŞEHİR Gençlerin peşinde!

GAZİŞEHİR Gençlerin peşinde!

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep'in genç yetenekleri takıma kazandırmak için harekete geçtiler. Transfer çalışmalarını sürdüren Sportif Direktör Ayhan Akman ve Teknik Direktör Marius Sumudica, bir çok genç oyuncu için görüşmeler yapıyorlar.

Bu sezon Süper Lig'e çıkan Gaziantep Gazişehir, Sportif Direktör Ayhan Akman öncülüğündeki scout ekibi ile birlikte, Gaziantep ve Türkiye'nin yanı sıra, Balkan modasına uyarak, bu ülkelerde de genç yetenekler arıyor. Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica'yı takımın başına getirildiği kırmızı-siyahlılar, tecrübeli ve deneyimli oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli Türk ve yabancı oyuncuları da futbol piyasasına kazandırmak istiyor. Gaziantep ekibi, Romanya, Makedonya, Bosna Hersek ve Arnavutluk gibi ülkelerde bulunan genç yıldız adaylarını kadrosuna katmak istiyor.
Süper Lig'e demir atmayı ve üst sıralarda bitirmeyi hedefleyen Gazişehir Gaziantep, bu hedef doğrultusunda da genç yıldızların yanı sıra uyum sorunu yaşamayacak deneyimli oyuncularla da kadrosunu güçlendirmeye çalıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri