Servis Bul'dan DemirDöküm Servisi ve Arıza Kodları

Servis Bul'dan DemirDöküm Servisi ve Arıza Kodları

DemirDöküm markası yıllardır varlığını sürdüren ve hiçbir müşterisini yarı yolda bırakmayan bir markadır. Ancak bazen şans açısından da ürünlerinde arızalar meydana gelebilir. Markaya ait DemirDöküm kombi kullanıyorsanız ve kombinizde ateşleme yapmama, su akıtma, patlama yapma, ısınma, çok gürültü çıkarma, gösterge kaybı gibi birçok arıza meydana geldiğinde servisle iletişime geçmeniz gerekiyor. Servis bul adresi üzerinden servise ait güncel numara ve adreslere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz zaman DemirDöküm kombi servisi ile görüşmek istediğinizi belirtebilirsiniz. DemirDöküm klima modellerinde ise uzun kullanımlar sonucunda ısıtmama ya da soğutmama gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Oldukça normal arızalar olan bu sorunları giderme işi ise tamamen DemirDöküm servis hizmeti altındadır. Hem kombilerinize dair hem de klima modellerinize dair hiçbir arıza durumunda beklemenize ve kaygı duymanıza gerek yoktur. Alanında uzman teknik servis ekibi tüm arızayı derhal giderir. 7 gün 24 saat boyunca ulaşılabilir olması nedeniyle de tüm ihtiyaç duyanlar kolaylıkla ulaşabilir ve arızanın ne olduğunu kısaca bildirebilir.

DemirDöküm Arıza Kodaları

DemirDöküm arıza kodları kendi içerisinde özel olarak hazırlanan kodlardır. DemirDöküm kombi arıza kodları kombi modellerine özel şekilde hazır edilir. DemirDöküm klima arıza kodları ise klima modellerine özel şekilde hazırlanır ve böylece hangi modelde hangi arızanın meydana geldiği de daha hızlı şekilde anlaşılır. Uzman teknik personelleri de arızanın ne olduğunu daha kolay anlar.

DemirDöküm Atron Arıza Kodları

Demirdöküm arıza kodları ise Atron ürünlerine ait şekilde tasarlanıyor. Eğer kullandığınız kombi ya da klima gibi elektronik ürünler Atron alt markasına aitse, arızaları tespit etmek için de bu kodlara ihtiyaç duyuluyor. Atron arıza kodları kendisine özeldir. Harf ve rakamlara göre, panelde görünen arıza çok daha kolay bir şekilde anlaşılıyor. Arızanın ısıtma mı, patlama mı, soğutma mı yoksa daha farklı bir arıza mı olduğunu anlamak için bu kodlara bakılıyor. Kodlara bağlı olarak değişimin gerekli olup olmadığı ve özellikle de suyla alakalı bir sorun olup olmadığı da kolaylıkla anlaşılıyor. Panelde görünen arıza koduna göre sensörlerde, tesisat bölümlerinde ya da hava bölümlerinde bir sorun olup olmadığı da anlaşılır.

DemirDöküm Aden Arıza Kodları

Demirdöküm Aden arıza kodları diğer tüm kodlar gibi özeldir. Aden arıza kodlar sayesinde üründe meydana gelen arızanın gazla mı, suyla mı yoksa yüzeysel bir alanla mı alakalı olduğu teknik servis elemanları tarafında anlaşılıyor. Değiştirilmesi gereken kısımlar, prosestat tamirleri ve onarım ile bakımlar da bu arıza koduna göre şekilleniyor. Arıza kodlarına bağlı olarak tercih edilen çözüm teknikleri çok daha etkili ve hızlı bir biçimde kullanılıyor. Kombilerde, klimalarda, peteklerde ya da bu tür markaya ait tüm ürünlerin çözümleri için arıza kodu kullanımı giderek yaygınlaşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri